Afbeelding

Prijswinnaars Vakantielezen

Overig

WAGENINGEN Noor, Tijl en Loek. Samen met mama, papa vormden ze team Klavertje Vier op www.vakantie-lezen.nl, het zomervakantieleesprogramma van de Bibliotheek. Vorig jaar deed het gezin Van de Vossenberg ook mee. En omdat het zo leuk was, dit jaar weer. Zo lezen de kinderen lekker door in de zomervakantie. En nu winnen ze ook nog eens een tablet! Dat is pas echt geluk hebben. Volgend jaar zijn ze zeker weer van de partij.

“Ze hebben hard gewerkt”, zegt mama. “Behalve de verhaaltjes lezen, deden we elke week drie opdrachten. Die waren superleuk om samen te doen”. Noor vond de opdracht waarin ze in de spaghetti moest wroeten erg leuk, maar ook de waterdieren schilderen en de verhalenbingo waren favoriete opdrachten bij het gezin. Oh ja, en de Griezelkrant! Noor, Tijl en Loek kunnen dan ook fantastische spookverhalen vertellen.

Met het online leesprogramma ontdekken kinderen (en hun ouders) dat je door te lezen kunt reizen naar andere landen. En dat je met lezen veel plezier kunt beleven. Landelijk deden er 11.150 teams mee.

advertentie
advertentie