Katalin Petz
Katalin Petz Katalin Petz

Workshop ’Verbind met jezelf: van hoofd naar lichaam’

Overig

WAGENINGEN Op dinsdag 22 november van 09.30 tot 11.30 uur geeft Katalin Petz een workshop bij WerkWiel over in verbinding met het lichaam komen en lichaamsbewustzijn ontwikkelen. Van stress naar ontspanning, van denken naar voelen, van stilstaan en vastzitten naar beweging en flow. Milieukundige en holistisch coach Dr. Katalin Petz begeleidt mensen in hun bewustwordingsproces om de verbinding met zichzelf te verdiepen en in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel vlak. 

De passie van Katalin ligt in de harmonieuze en duurzame relatie tussen mens en natuur, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Katalin is in Boedapest geboren (1983) en opgegroeid. In Nederland studeerde ze Milieukunde aan de WUR en promoveerde er in 2014. Ze heeft met veel plezier als milieukundig/ecologisch onderzoeker gewerkt. Toen dat minder voldoening gaf en ze lichamelijke klachten kreeg, ging ze op zoek naar meer diepgang in haar eigen natuur. Ze werd energetisch therapeut (2019) en holistisch coach (2022). Ze ontwikkelde een diepere verbinding met zichzelf. Er kwam balans tussen haar lichaam, hart en hoofd. Tegelijkertijd leerde Katalin hoe ze anderen kan begeleiden naar meer rust, innerlijk welbevinden en een gezonde leefstijl. 

Katalin werkt nu als holistisch, energetisch en natuurcoach in haar eigen praktijk ’Harmonia Naturae Coaching’ in Wageningen. Ze richt zich op hoogopgeleide volwassenen die met stress, vermoeidheid en onzekerheid kampen, vastlopen, met prikkels, gedachten en emoties willen leren omgaan en een gezonde leefstijl willen ontwikkelen. Haar aanpak is doelgericht, lichaamsgericht en liefdevol. Katalin geeft graag sessies wandelend in de natuur. 

Bij de workshop ‘Verbind met jezelf: van hoofd naar lichaam’ bij WerkWiel maak je kennis met holistisch coachen en kun je ervaren wat verbinding met het lichaam jou kan brengen. De workshop start met praktische oefeningen om uit het hoofd naar het lichaam te komen en uitwisseling hierover. Katalin vertelt over haar eigen weg en zal een holistische techniek toepassen op een vrijwilliger. 

De workshop vindt plaats in de kantine van sporthal De Vlinder aan de Hollandseweg 7 in Wageningen. Deelname is gratis, koffie en thee kosten 1 euro. Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.werkwiel.wordpress.com.

advertentie
advertentie