Afbeelding

Studenten ontvangen korting met Knaek

6 september 2023 om 21:24 Overig

WAGENINGEN Diverse Wageningse bedrijven geven studenten een leuke korting met Knaek, het populaire kortingsplatform voor studenten. De samenwerking heeft tot doel om studenten te ondersteunen en te voorzien van exclusieve kortingen en aanbiedingen, en om de lokale economie te stimuleren.

Knaek is een platform dat studenten in staat stelt om te profiteren van kortingen bij verschillende lokale bedrijven, variërend van restaurants en cafés tot kledingwinkels, boekhandels, kopieer- en printservices en meer. Deze samenwerking zal studenten in Wageningen toegang geven tot exclusieve kortingen bij geselecteerde bedrijven in de stad, waardoor het studentenleven nog aantrekkelijker wordt.

Enkele van de Wageningse bedrijven die deelnemen aan dit initiatief zijn:

Brownies en Downies, Domino’s pizza, Blokker, Copypoint, Doppio, Escape Room Wageningen, The Doctor, Slok en Gall en Gall.

Dit is slechts een greep uit de bedrijven die deelnemen aan dit initiatief. Tal van andere Wageningse bedrijven sluiten zich ook aan om studenten te verwelkomen en hen te voorzien van voordelige aanbiedingen.

Door deze samenwerking met Knaek willen deze bedrijven hun steun betuigen aan de studentengemeenschap en tegelijkertijd de lokale economie stimuleren. Dit initiatief biedt niet alleen voordelen voor studenten, maar ook voor de bedrijven zelf door het aantrekken van een grotere klantenkring en het versterken van hun betrokkenheid bij de stad

Dit initiatief zal studenten in Wageningen helpen om hun studententijd ten volle te benutten, terwijl ze tegelijkertijd de lokale bedrijven ondersteunen. Deelnemende bedrijven moedigen studenten aan om hun Knaek-app te downloaden en te profiteren van de exclusieve kortingen die beschikbaar zijn.

Voor meer informatie over de deelnemende bedrijven en de kortingen die zij aanbieden, kunnen studenten terecht op www.knaek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie