Anja Hagedoorn en Desirée Kuipers hopen op veel mooie wensen in de speciale bussen.
Anja Hagedoorn en Desirée Kuipers hopen op veel mooie wensen in de speciale bussen.

Doe een wens voor een ander

14 november 2023 om 21:02 Overig

WAGENINGEN De Wageningse Uitdaging bestaat 5 jaar. Dat gaan ze vieren met heel Wageningen. Inwoners kunnen een wens voor een ander indienen. Samen met ondernemers gaat de Wageningse Uitdaging proberen zoveel mogelijk wensen te vervullen. “Zo maken we samen Wageningen nóg een beetje mooier!”, zeggen Anja Hagedoorn en Desirée Kuipers, managers van de Wageningse Uitdaging.

De afgelopen 5 jaar heeft de Wageningse Uitdaging heel wat vragen van maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen kunnen vervullen. “Dat hebben we alleen kunnen doen dankzij de – veelal kosteloze – inzet van de vele maatschappelijk betrokken ondernemers in onze stad”, blikken Anja en Desirée terug. “Ook hebben we samen met ondernemers een aantal mooie acties gehouden. Zoals de laptopactie voor schoolkinderen in coronatijd, de kerstpakkettenactie in 2021 en dit jaar nog de appelpluk voor de Voedselbanken.”

“Ons jubileum vieren we in stijl: samen met ondernemers, voor en door inwoners. Iedereen mag een wens indienen voor een andere Wageninger. Niet voor jezelf, maar voor een buurvrouw, familielid of vriend. Als hart onder de riem, als bedankje of als blijk van waardering. Denk aan een gratis knipbeurt voor een buurvrouw die nooit naar de kapper kan, een ritje op een duofiets voor iemand die zelf niet meer kan fietsen, of een kleinigheidje voor een vriend die altijd klaarstaat voor anderen. Wij gaan ons best doen om volgend jaar samen met de Wageningse ondernemers zoveel mogelijk wensen te vervullen.”

Bij verschillende ondernemers in de binnenstad, bij de bblthk en het stadhuis kun je een wenskaart ophalen. Op de wenskaart vul je in wat je wens is, voor wie je wens bedoeld is en waarom diegene dat verdient. De wenskaart stop je in de speciale wensen-brievenbus van de Wageningse Uitdaging. Dat kan vanaf nu tot en met eind december. De wensen-brievenbussen staan bij de HEMA, Bruna of Primera (naast de Bonnefooi-boxen). Je kunt je wens ook persoonlijk afgeven op zaterdag 16 december tijdens de Kerstmarkt of op vrijdagavond 22 december bij de Grote Kerk op de Markt. Insturen kan ook via de website www.wageningseuitdaging.nl/jubileum.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie