Start nieuw seizoen postzegelvereniging

WAGENINGEN - Op maandag 14 september houdt Filatelistenvereniging Wageningen haar seizoenstart. Er wordt de komende maanden gebruikgemaakt van een grotere zaal. Er zal worden gewerkt met een aanmeldsysteem. De bijeenkomst wordt gehouden in de Bevrijdingskerk aan de Ritzema Bosweg (ingang Van Schelvenweg 2 in Wageningen) en begint om 20.00 uur.

Postzegels verzamelen is een oude, maar nog enthousiast beoefende hobby. Behalve dat filatelie leerzaam is, is het ook leuk. En er zijn veel mogelijkheden. De ene kiest voor een kleurrijk thema als schilderijen, fietsen of vogels. Een ander specialiseert zich in de Arabische wereld, bijzondere afstempelingen of de postbezorging in Wageningen en omstreken. Maar ook worden gewoon de postzegels van Nederland of West-Europa verzameld.

De bijeenkomsten vinden plaats op de tweede maandag van de maand en kennen een gevarieerd programma. Vast op de avonden is de mogelijkheid om onderling te ruilen, te zoeken in de 5-centboeken van de club en kennis en informatie uit te wisselen. Dit kan onder het genot van een drankje. De bijeenkomst van 14 september wordt een gewone ruilavond.

Neem voor meer informatie contact op met Niek Edelenbosch via 0317-424711.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden