Foto:

Molenmarktboeket plukken bij Bloemrijk

WAGENINGEN - Op zaterdag 12 september kunnen liefhebbers tussen 11.00 en 16.00 uur zelf hun eigen ‘Molenmarktboeket’ plukken bij Bloemrijk op de Eng. Meer dan tien jaar lang heeft het enthousiaste team van Bloemrijk de mooiste dahlia’s en andere biologische bloemen geplukt voor de Wageningse Molenmarkt.

Met corona gaat dat feest dit jaar helaas niet door. Na een tropische zomer bloeien de dahlia’s en andere zomerbloeiers echter als nooit te voren. Kom daarom zelf een ‘Molenmarktboeket’ plukken bij Bloemrijk. En er is alle ruimte voor vakkundige uitleg om het eigen veldboeket te schikken. Alle snijbloemen zijn biologisch geteeld. Zo zijn de bloemen voor in huis gifvrij, gezond en een feest voor op tafel.

Op de kwekerij werkt een bevlogen team van vrijwilligers en zorgcliënten jaarrond voor kleurrijke bloeiende velden. Daarnaast organiseert Bloemrijk workshops bloemschikken op maat voor groepen, waarin men zelf de kneepjes van het vak leert.

Bloemrijk bevindt zich tussen de Dolderstraat en de Geertjesweg op de Wageningse Eng. Kijk voor meer informatie op www.pluktuinbloemrijk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden