<p>Het Team van Jillis Baggerman Makelaardij. (foto: Arjan van Bruggen)</p>

Het Team van Jillis Baggerman Makelaardij. (foto: Arjan van Bruggen)

Duizend beoordelingen op Funda

Jillis Baggerman makelaardij heeft onlangs zijn duizendste beoordeling op Funda ontvangen. Een bijzondere mijlpaal voor het makelaarskantoor in Bennekom dat dit jaar zijn vijftienjarig jubileum viert. Jillis Baggerman vertelt waarom.

Door Ester Wormgoor

BENNEKOM – Wie van plan is om een nieuwe televisie of wasmachine aan te schaffen, leest voor zijn aankoop vaak eerst de reviews van andere kopers. Ook wie een vakantie wil boeken, leest eerst de ervaringen van andere reizigers. Sinds 2012 kunnen belangstellenden de beoordelingen van een makelaar zien. Op Funda geven opdrachtgevers een cijfer voor de verleende diensten. Deskundigheid, lokale marktkennis, prijs/kwaliteit en service en begeleiding worden beoordeeld met een cijfer van één tot en met tien. Jillis Baggerman is heel blij met deze transparantie. “Toen deze mogelijkheid er kwam, zijn wij vrijwel gelijk ingestapt. Het is nuttig voor toekomstige opdrachtgevers en informatief voor ons.”

Jillis Baggerman makelaardij mocht onlangs zijn duizendste beoordeling ontvangen, het hoogste aantal beoordelingen dat een full-service makelaar in Nederland van zijn verkopers en kopers met een aankoopopdracht heeft gekregen. “916 beoordelingen van mensen van wie wij de woning mochten verkopen en 84 beoordelingen van mensen die wij mochten begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe woning, met beide een 9,5 als gemiddelde. Omdat het cijfer een gemiddelde is over de afgelopen twee jaar, is het dus ook nog eens een actueel cijfer. Een mooi compliment in ons vijftiende jubileumjaar. Daar hebben we met ons hele team hard voor gewerkt. Het is nu de uitdaging om dit mooie cijfer te behouden en daar gaan wij natuurlijk alles aan doen.”

De duizendste beoordeling van het makelaarskantoor, dat in 2018 al uitgeroepen werd tot beste makelaar van Nederland, kreeg van de verkoper zelfs een tien. “We zijn vol lof over de deskundigheid, expertise en ervaring”, schrijft de verkoper op Funda. “Bij dit makelaarskantoor is alleen het beste voor de klant goed genoeg.” Elke beoordeling is waardevol voor Jillis Baggerman.

Aan twee beoordelingen bewaart hij een speciale herinnering. “Ik herinner mij nog goed dat ik als jongen van acht jaar de ouders van mijn schoolvriendje vertelde dat ik later makelaar wilde worden. Zij beloofden mij dat als zij ooit zouden gaan verhuizen, ze mij als makelaar zouden kiezen. Ze hebben hun woord gehouden. Jaren later mocht ik hun woning in Bennekom verkopen en hebben ze ook nog eens een hele mooie beoordeling op Funda geschreven.” Tot slot noemt Jillis de beoordeling van een ouder echtpaar. “Beiden hadden vroeger in het onderwijs gewerkt. Na de verkoop van hun woning, schreven ze in hun beoordeling dat ze hun laatste tien voor de makelaar bewaard hadden. Mooier kan toch niet?”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden