Foto:
aangeboden door Bigshopper

Bigshopper lanceert pricewatch

Bigshopper heeft deze week een pricewatch functie gelanceerd. Hiermee krijgen bezoekers inzicht in de prijsontwikkeling van een product. Zo kunnen bezoekers beter anticiperen op mogelijke prijsdalingen en zo nóg beter de beste deal krijgen. 

De pricewatch functie

Veel consumenten zijn op zoek naar de beste aanbiedingen. Van de meeste producten 

zullen de prijzen regelmatig stijgen en dalen. Deze prijsschommelingen maken het voor de consument lastig om de beste deal te krijgen. Door de pricewatch functie kan de consument meer inzicht krijgen in de stijging en/of daling van de prijs van het product. Op deze manier is in één oogopslag te zien wat de prijzen in het begin van het jaar waren in vergelijking met nu. 

Altijd de beste deal 

Het doel van Bigshopper is om ervoor te zorgen dat elke consument de beste deal kan krijgen. Om dit mogelijk te maken zijn al verschillende features toegevoegd, zoals een overzicht van alle aanbieders bij elk product. Hierbij staan de aanbieders met de laagste prijs bovenaan. Daarnaast zijn de verzendkosten per aanbieder er bij vermeld. Zo weten de bezoekers zeker dat ze écht de laagste prijs krijgen. Door de pricewatch functie heeft Bigshopper de mogelijkheid om de consument nóg beter te helpen bij het krijgen van de beste deal. 

Over Bigshopper

Bigshopper is één van de eerste vergelijkingssites en is actief sinds 2007. Bigshopper is actief in bijna alle landen van Europa en er zijn miljoenen producten te vinden. Hierdoor kunnen bezoekers direct de beste deal vinden online. Bigshopper is een eerlijke vergelijkingssite en ze laten diverse webwinkels zien in een overzicht zónder voorkeur. Bij Bigshopper is het mogelijk om direct prijzen te vergelijken met andere aanbieders. Hier staat altijd het goedkoopste resultaat bovenaan. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden