<p>Het Wagenings ABC bestaat uit letters die per ongeluk zijn gegroeid of gemaakt. (foto: Dorien Roggekamp)</p>

Het Wagenings ABC bestaat uit letters die per ongeluk zijn gegroeid of gemaakt. (foto: Dorien Roggekamp)

Zoek mee naar het Wagenings ABC

ZinZin (een collectief van lokale schrijvers, kunstenaars en cultuurmakers) en de bblthk willen de inwoners en bezoekers van Wageningen met nieuwe ogen naar de stad en de omgeving laten kijken. Daarom beginnen ze in de herfstvakantie Het Wagenings ABC, een letterspeurtocht en fotowedstrijd ineen.

WAGENINGEN - Het Wagenings ABC is gemaakt van letters die niemands bedoeling waren. Van letters die per ongeluk zijn gegroeid in een boom, gemetseld in de stenen van een huis of verborgen in de schaduw van een auto. Letters die daarom nergens anders te vinden zijn dan in Wageningen. Het gaat dus niet om letters die mensen expres op gebouwen, auto’s en borden hebben geschreven. De wedstrijd is open voor iedereen. Alle slimme speurders kunnen helpen om de letters te vinden en te fotograferen.
Meedoen is makkelijk. Ga naar buiten en kijk je ogen uit. Plaats de letterfoto’s op Instagram met #WageningsABC of mail ze naar info@zinzinwageningen.nl. ZinZin en de bblthk kiezen de mooiste, grappigste, meest Wageningse letters uit voor de poster van het Wagenings ABC. Zit je foto daarbij? Dan krijg je de poster als prijs! Voor de allergaafste foto heeft de bblthk een hoofdprijs klaar liggen.

www.zinzinwageningen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden