Foto:
aangeboden door Wijnkoelkast.nl

Horeca dicht… zo overleef je het prima! En de horeca ook in Wageningen ook

Een stad zonder horeca, dat is je ergste nachtmerrie. Maar niet alleen voor jou. Waren de horecaondernemers de eerste klap nog niet te boven, moeten de deuren al weer dicht. Tenminste voor een bezoekje aan het restaurant. Want afhalen en thuisbezorgen mogen wel. Met een beetje omdenken help je dus niet alleen jezelf de lange avonden en weekenden door maar je helpt ook de horeca om te overleven.

Dinsdag noodles dag = maatschappelijk verantwoord

Nu je nog langer thuis moet werken, wordt je inspiratie in wat je nu vanavond weer moet eten misschien ook wel minder. En er wacht ook al een wasje en andere home activiteiten. Daarbij komt dat even snel naar de supermarkt nu ook niet het meest leuke uitje is. Geen zin hebben in koken is dus niet zo raar. Onze tip: Bestel gewoon op dinsdag of woensdag een maaltijd. Nu de horeca het zwaar heeft is doordeweeks thuis laten bezorgen geen luiheid van jou, maar heel maatschappelijk verantwoord!! 

Maak van een doordeweekse thuiswerk dag een vaste afhaal- of thuisbezorg dag. Lekker relaxt met meer tijd voor jezelf of voor elkaar. Een win-win-win situatie. Ga je voor dinsdag pastadag, noodles dag of pizzadag? 

Uit Eten kan nog steeds

Oké, je moet even omdenken als je van uit eten gaan houdt, maar het kan nog steeds. Voor de komende weken dan wel even ‘gewoon’ thuis maar dat betekent niet dat je niet van je favoriete gerechten uit je lievelingsrestaurant kunt genieten. Hoe lekker is het vooruitzicht niet te hoeven koken. In plaats van te reserveren bestel je nu je diner bij jouw favoriete restaurant op het door jou gewenste tijdstip. Maak er wel wat speciaals van. Dus tut jezelf op alsof je op stap gaat, luchtje op en hakken aan. De tafel op zijn mooist met dat mooie linnen kleed en kaarsjes natuurlijk. Dat wordt genieten! Check wel even of er nog genoeg van je favoriete wijn in de wijnkoelkast ligt. 

De avond compleet

Ga je nog een stapje verder, dan maak je van jouw salontafel binnen no time je eigen sushi restaurant. Leg comfortabele kussens neer en dek de tafel met glazen en natuurlijk stokjes. De heerlijke sushi laat je gewoon thuisbezorgen. Romantisch muziekje erbij en het enige is dat je na het eten je portemonnee niet meer uit je handtas hoeft te vissen om af te rekenen. En ook de taxi kosten kun je jezelf ook nog besparen. 

Zaterdag shopping day

Was de koopavonden of de zaterdagmiddag jouw favoriet? Lekker samen winkelen en dan na afloop met een borrel nog even op het terras nagenieten? Geen nood. Van je online shopmomentje maak je gewoon alsnog jouw feestje. Leg de wijn klaar, haal wat lekkere hapjes in huis en ga na je online aankopen gezellig samen zitten en om bij te kletsen. Mis je de lekkere hapjes van jouw cafeetje? Informeer dan eens of ze dat hapjesplateau misschien ook thuisbezorgen!

Winetime with friends

Lastig dat je minder vrienden mag uitnodigen. Bekijk het eens anders. Deze tijd geeft je de kans om juist quality time met vrienden te organiseren. Nodig je lieve vriend of vriendin dus uit voor een exclusieve date met jou. Of maak er een dubbeldate van met je vrienden. Verras ze met een Winetime avond, een exclusieve wijnproeverij. Meteen een goed excuus om op wijnkast.nl te shoppen eindelijk eens te zorgend dat je wijntjes voortaan de juiste temperatuur hebben. Dat wordt een top tijd!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden