[aangeboden door Sanitairkamer] Dit zijn de badkamertrends van 2021


Foto:
aangeboden door Sanitairkamer

Dit zijn de badkamertrends van 2021

Ben jij van plan je badkamer te renoveren of een compleet nieuwe look te geven? Of kan jouw badkamer wel een makeover gebruiken? Bekijk in dit artikel de badkamertrends voor 2021.

Badkamer muur

In 2021 zijn badkamermuren met gewaagde kleuren en motieven helemaal in. Een nieuwe badkamer muur zorgt voor een inspirerende look. Kies voor verschillende materialen of kleuren om het contrast met de rest van de badkamer te breken. Er zijn verschillende manieren om een badkamer muur een nieuw uiterlijk te geven. Zo kun je de muur betegelen, schilderen of je kunt wandplaten plaatsen. 

Daarbij mogen opvallende kleuren in een trendy badkamer niet ontbreken. Het toevoegen van een kleurrijke accessoires zoals een badmat of handdoeken kunnen standaard kleuren zoals wit en zwart compleet opfleuren. 

Vrijstaande badkuip

Een populaire trend, evenals een echte klassieker: De vrijstaande badkuip. Toen de douche nog niet was uitgevonden waste mensen zich in badkuipen. In elk huishouden stond er wel een badkuip, soms zelf midden in de kamer. De vrijstaande badkuip als centraal punt in je badkamer geeft een tijdloze uitstraling aan het badkamer decor. 

Zwarte accessoires

Waar het gebruik van kleuren en motieven op een speelse manier wordt toegevoegd aan de badkamer, wordt het complete design strak getrokken met mat zwarte accessoires. De moderne en krachtige kleur is gemakkelijk toe te voegen in je badkamer. Een mat zwarte douchekop, kraan, wastafel, kast of prullenbak kan de perfecte aanvulling zijn aan jouw badkamer. 

Natuur en milieu

Het toevoegen van natuurelementen in je badkamer behoort ook tot een van de badkamertrends van 2021. Natuurlijke materialen zoals beton cire wanden en licht hout zorgen voor een Scandinavische look. 

Daarbij is milieubewust leven in het dagelijks leven een steeds groter wordende trend, die nu ook is terug te vinden in de badkamer. Kies voor een waterbesparende wc en energiebesparende lampen. Deze zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. 

Spa

Tot slot is het toevoegen van spa elementen in de badkamer een fijne aanvulling. Een waterval douchekop en/of een bad zorgen al voor een spa ervaring bij jouw thuis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden