Foto:
aangeboden door yingercosmetics.com

Mooie nagels tijdens de kerst? Ga voor gellak


Het is weer bijna tijd voor de most wonderful time of the year. Genieten met vrienden en familie aan de kersttafel, prachtige outfits, heerlijk eten en vooral veel gezelligheid. Dit jaar ziet kerst er door corona helaas anders uit dan normaal. De kersttafel zal minder gevuld zijn dan normaal en de groepsgrootte wordt beperkt. Extra meer reden om zelf de slingers op de hangen en er alsnog iets moois van te maken. En hoe doe je dat nu beter dan met prachtig gelakte nagels? Zorg ervoor dat jouw nagels perfect bij je christmas outfit passen. Helaas kun je dit jaar ook niet naar een nagelstudio. Dat betekent dat je zelf aan de slag moet. Gelukkig is dit met een gellak set heel eenvoudig. 

Makkelijk aan de slag met een gellak set

Nu je zelf geen salon op kunt zoeken, moet je de salon maar naar je eigen huis halen. En hoe tof is het om dit nét voor kerst te doen? Zo snijd jij de kalkoen met prachtig gelakte gellak en maak jij het kerstdiner zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je nagellak beschadigd. Ook al is het kerstdiner dit jaar met een kleiner gezelschap, dat betekent niet dat je er niet op en top uit hoeft te zien. Kom even uit de corona sleur en dot jezelf helemaal op voor het diner. Inspiratieloos voor kerstcadeaus? Een gellak set is ook perfect om cadeau te doen aan jouw dierbaren. Verras hen met een super tof set zodat ze zelf niet meer naar een nagelsalon hoeven gaan.

Gellak aanbrengen: het is heel simpel

Ga je normaal altijd naar een salon en ben je bang dat je de gellak aanbrengen je zelf niet lukt? Geen zorgen! Het lakken met gellak is heel eenvoudig. In de gellak set zitten alle benodigdheden om jouw nagels perfect in orde te maken. Hierbij kun je denken aan diverse kleuren gellak, een topcoat, verzorgingsproducten en een gellak lamp. Met al deze onderdelen haal je de salon dus gewoon naar je eigen huis. Je wilt natuurlijk voorkomen dat de jouw nagels afbreuk doen aan je kerstkleding. Het zou erg zonde zijn als je outfit perfect gestyled is, maar je nagels onverzorgd of niet passend zijn. Voordeel: je kiest de kleuren van de gellak helemaal zelf uit. Zo kun je deze dus perfect afstellen op jouw voorkeuren én jouw kerstoutfit. 

Gellak tijdens de feestdagen

Zijn jouw nagels altijd tot in de puntjes verzorgd en wil je ook tijdens de feestdagen met strak gelakte nagels rondlopen? Kies dan voor prachtige kerstkleuren, zoals donkergroen, rood, zwart, zilver en goud. Of je nu een kerstdiner hebt, een brunch, ontbijt of gewoon op de bank gaat hangen: gellak aanbrengen is altijd een aanrader.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden