Pakketbezorger van het jaar


<p>Mirac Topsakal, klantgericht en met een glimlach. (foto: Bob Nagel) </p>

Mirac Topsakal, klantgericht en met een glimlach. (foto: Bob Nagel)

Pakketbezorger van het jaar

Mirac Topsakal (42) heeft net vóór Kerst de titel ‘pakketbezorger van het jaar’ in de wacht gesleept. Hij is in dienst bij Weis Post- en Pakketservice in Elst, die in Gelderland de pakketten voor PostNL bezorgt.

WAGENINGEN - Mirac werkt al vele jaren voor PostNL en bezorgt in Wageningen in de Sahara, de omgeving van Albert Heijn en de Lawickse Allee. Op 5 januari is hij door PostNL in het zonnetje gezet.

Een speciaal bureau heeft de tevredenheid over bezorgers landelijk onderzocht en daarbij scoorde Mirac het hoogst.

Hij probeert zijn werk zo goed mogelijk te doen en kent veel van zijn vaste klanten. Daarbij is hij heel klantgericht en helpt ouderen vaak bij het verder plaatsen van hun pakket. Daarbij is hij altijd positief gestemd en vriendelijk. Dit alles maakt dat hij zeer geliefd is.

Hij vindt het vervelend een pakketje naar het servicepunt te brengen als hij niemand thuis treft. Vaak rijdt hij in dat geval nog een keertje langs. Hij is een echte ambassadeur van zijn beroepsgroep.

Als de foto wordt gemaakt laat hij trots een tablet chocolade zien, die ochtend gekregen van een klant, met daarop de tekst ‘blij met jou’!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden