<p>Organisatie Culturele Ronde v.l.n.r.: Ivanka de Ruijter, Laura van den Boogaard en Elisabeth Zaayer.</p>

Organisatie Culturele Ronde v.l.n.r.: Ivanka de Ruijter, Laura van den Boogaard en Elisabeth Zaayer.

Culturele Ronde Wageningen

In het weekend van 10 en 11 april staat de Culturele Ronde van Wageningen op de agenda. De altijd goed bezochte atelierroute wordt ook deze keer voorafgegaan door een overzichtstentoonstelling in Museum de Casteelse Poort van 27 maart tot en met 11 april. Deelnemers aan de Culturele Ronde kunnen in hun atelier of op een andere bijzondere plek in Wageningen worden bezocht.

WAGENINGEN - Een mooie toevoeging is deze keer de op handen zijnde samenwerking van kunstenaars met basisscholen en het Pantarijn. Er staan verschillende workshops van kunstenaars op de planning en het werk van de leerlingen zal tentoon worden gesteld op 10 en 11 april.

Wel is het dit jaar in verband met de coronamaatregelen afwachten óf en in welke vorm het evenement zal plaatsvinden. De organisatie buigt zich over alternatieve (ruimere) locaties en inventariseert momenteel het aantal deelnemers.

Aanmelden als deelnemende kunstenaar kan op www.cultureleronde.nl/meedoen. Uiteraard ontvangt men het inschrijfgeld (50 euro) terug wanneer de ronde moet worden afgelast. De uiterlijke inschrijfdatum is 31 januari.

Kijk voor meer informatie op de website.

www.cultureleronde.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden