Een goed idee voor de buurt of stad? Doe het samen met WageningenDOET


Foto: Maartje Kuiper

Een goed idee voor de buurt of stad? Doe het samen met WageningenDOET

Goed idee

WAGENINGEN - Sinds een aantal weken werkt WageningenDOET aan ideeën en initiatieven uit de wijk. Inwoners van Wageningen met een goed idee voor de buurt of stad kunnen terecht bij het team van WageningenDOET. Of het nu gaat om fruitbomen in de wijk door operatie Steenbreek, knaagdierhokken voor de Stadsboederij of een spelletjesmiddag in een Huis van de Wijk, WageningenDOET ondersteunt alle initiatieven van inwoners in Wageningen.

Inwoners kunnen terecht met grote of kleine ideeën. “Het maakt niet uit hoe klein dan ook, kom met je initiatieven naar een van ons, zo werken we samen aan een duurzamer Wageningen!”, zegt Tutku Yuksel, een van de aanspreekpunten voor WageningenDOET.

De mensen achter WageningenDOET ondersteunen, begeleiden en helpen inwoners om hun idee te laten groeien van een initiatief naar een geslaagd project. "Die wijkinitiatieven maken de wijk groot, ze zorgen voor een verbinding met elkaar en in de buurt. Zo letten we op elkaars welzijn”, aldus Ellen Scheenen van Solidez en aanspreekpunt voor de wijken Noordwest, Midden en West.

WageningenDoet is een samenwerking tussen Solidez en Thuis Wageningen. Door de krachten van beide partijen te bundelen, kennis en netwerken te delen ontstaat een solide platform voor inwoners en initiatieven in iedere buurt in de stad. Kijk voor meer informatie op www.wageningendoet.nu.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden