<p>Ondertekening overname met van links naar rechts: dr. Margreet ter Steege (ATKB), ir. Pieter Reijbroek (DGR) en ir. Philip Raaijmakers (DGR)</p>

Ondertekening overname met van links naar rechts: dr. Margreet ter Steege (ATKB), ir. Pieter Reijbroek (DGR) en ir. Philip Raaijmakers (DGR)

(Foto: )

ATKB neemt ecologisch adviesbureau De Groene Ruimte over

WAGENINGEN - ATKB heeft adviesbureau De Groene Ruimte in Wageningen overgenomen. Met de overname van De Groene Ruimte breidt ATKB haar ecologische afdeling verder uit met kennis en ervaring. Tevens verstevigt ATKB met deze overname haar landelijke spreiding. Margreet ter Steege, hoofd terrestrische ecologie ATKB: “Met de overname van De Groene Ruimte, zijn we nog beter in staat om de markt te bedienen. De Groene Ruimte is een hoogstaand specialistisch ecologisch adviesbureau met jarenlange vaste relaties en een diverse kring van opdrachtgevers. Het bureau vormt een mooie aanvulling op onze bestaande klantenkring en specialisaties. Binnen ATKB is er een afdeling die zich bezighoudt met terrestrische ecologie. De specialisten van De Groene Ruimte zijn een waardevolle toevoeging aan deze afdeling en zorgen ervoor dat ATKB een van de grootste bureaus in Nederland is, waarin alle aspecten van de ecologie (aquatisch en terrestrisch) zijn ondergebracht.” ATKB biedt met haar ruime ervaring op het gebied van bodem, water en juridisch ecologisch advies een breed dienstenpakket aan oplossingen voor milieuvraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van vergunningen, verduurzaming, biodiversiteit, klimaatadaptatie en asbest. Kenmerkend voor de aanpak van ATKB is de koppeling van veldonderzoek aan een deskundig en praktisch advies. Zij zijn ‘doorgronders’ op elk niveau. Daarnaast maakt ATKB veel gebruik van innovatieve technieken, zoals de drone, 3D-grondradar voor 3D-terreinopnames en telemetrie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden