In gesprek met Lisa Westerveld (2e kamerlid onderwijs)

WAGENINGEN - In aanloop naar de verkiezingen van 17 maart organiseert GroenLinks Wageningen een reeks lunchgesprekken met lokale en landelijke politici. Bij deze gesprekken zullen prominente GroenLinks politici worden geïnterviewd over actuele thema’s en onderwerpen en de relatie tussen het beleid van Den Haag en dat in Wageningen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om eigen vragen in te brengen, bij de aanmelding voor het evenement, of tijdens het gesprek zelf. Op 24 februari schuift Lisa Westerveld aan.

Al vanaf haar studie filosofie is Lisa Westerveld sterk betrokken geweest bij het onderwijs, eerst als voorzitter van de Landelijke Studentenvakbond en daarna als voorlichter van de algemene Onderwijsbond. Ze heeft zich de afgelopen jaren in de Tweede Kamer bewezen op jeugdzorg en onderwijs als een echte volksvertegenwoordiger die een stem geeft aan haar achterban.

Campagneleider Thomas Vos: ‘Ondanks dat dit jaar de campagne anders is dan andere jaren, zijn deze gesprekken een mooie kans om met GroenLinks politici, zoals Lisa, op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan.’

In de eerste gesprekken kwamen GroenLinks Wageningen fractie voorzitter Erik-Jan Bijleveld (3 feb) en GroenLinks wethouder Leo Bosland (10 feb) langs om in gesprek te gaan. Lisa is de eerste kandidaat voor de Tweede Kamer die aanschuift. Op de website van GroenLinks Wageningen kan je een overzicht vinden van alle georganiseerde gesprekken en je hiervoor aanmelden. (www.wageningen.groenlinks.nl).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden