Foto:

Internationale Vrouwendag Wageningen

WAGENINGEN - Maandag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dat gaat gewoon door dit jaar, zoals altijd. Juíst nu, vinden de dames van Power of Wageningen. Ze willen inwoners van Wageningen een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Daarom organiseren ze het evenement dit jaar volledig online, op zondag 7 maart.

Via de website powerofwageningen.nl zijn er op Vrouwendag diverse workshops te volgen door Wageningers, voor Wageningers. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met Zumba of leren geweldloos te communiceren, maar ook al je vragen over seksualiteit kan je stellen bij de workshop Let’s talk about sex. Alle workshoporganisatoren werken vrijwillig mee. Om het evenement kostenneutraal te kunnen doen, vraagt de organisatie slechts een symbolisch bedrag voor deelname. De overige kosten worden betaald door het initiatievenfonds Wageningen Doet.

Christien Tol en Nicole Rintjema zijn de stuwende kracht achter Power of Wageningen: “In Wageningen bestaat veel verbinding tussen vrouwen. Vrouwen die elkaar willen helpen en dit graag delen met andere inwoners van Wageningen. Iedereen heeft haar unieke talenten en gaven. Het idee: laten we, in plaats van elkaar te veroordelen, elkaar helpen om de beste versie van onszelf te worden. Dat geeft zoveel energie, daarmee geven we samen Wageningen een boost!”

Meedoen aan een workshop?

Wat de workshops gemeen hebben is dat ze de deelnemers een powerboost geven. Ontdek je talent, op welk gebied dan ook. Of werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan meedoen, jij ook! Houd de komende tijd de website PowerofWageningen.nl en de social media in de gaten voor het laatste nieuws en workshops.

Workshop geven?

Ben jij een Wageningse en wil jij ook een workshop organiseren? Neem dan contact op met

Nicole Rintjema (06) 484 24 070 of Christien Tol (06) 129 28 120 of via email info@powerofwageningen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden