Foto: Shutterstock
aangeboden door sleutelhangers.nl

Meest functionele hanger voor je sleutels

Iedereen die ze al eens heeft gebruikt of nog steeds gebruikt weet dat sleutelhangers de meest functionele hangers zijn, op veel gebieden kunnen ze worden gebruikt. Natuurlijk worden ze het meest gebruikt om de sleutels veilig bij elkaar te houden, maar ook daarmee kun je vele kanten op. Nee bijvoorbeeld de hanger waar je een foto in kunt doen, voordeel hiervan is dat er altijd zuinig met de hanger om wordt gegaan. Laat je op de achterkant de naam of het logo drukken van je bedrijf weet je zeker dat je de hanger jarenlang gebruikt zal blijven worden. Op deze manier zijn er veel verschillende mogelijkheden met een sleutel hanger. 

Veilig en hygiënisch deuren op en dicht doen

Helaas leven we in een tijd dat virussen en bacteriën overal op kunnen zitten, het knopje in de lift of de deurkruk die je iedere dag wel een keer beetpakt. Gelukkig zijn er sleutelhangers bij sleutelhanger.nl die jou kunnen beschermen, je gebruikt de hanger om knopjes in te drukken of om deuren op een veilige manier open en dicht te doen. Zeker in deze tijd zijn de hangers welkom om te krijgen, je laat direct als bedrijf zien dat je virussen serieus neemt. Voordeel is tevens dat je de naam van je bedrijf op de hanger kunt laten drukken. Op deze manier blijven je bezoekers en klanten niet alleen veilig, maar maken ze ook reclame voor je bedrijf.

Val op met een smiley in je hand

Deze leuke sleutel hanger in de vorm van een smiley is niet alleen erg grappig om te zien, omdat die reflecteert val je ook nog eens erg op. Stel je voor dat de naam van je bedrijf of het logo op de achterkant wordt gedrukt. Je kunt er wel vanuit gaan dat veel mensen de sleutelhanger willen zien wat automatisch betekent dat ze je bedrijf ook zien. Heb je een webshop in kinderspeelgoed dan is het origineel om de sleutelhangers cadeau te doen bij een bestelling, maak de kinderen nog blijer met deze lichtgevende hanger.

Voor verschillende doelen

Waar voorheen sleutelhangers alleen werden gebruikt om de sleutels niet te verliezen, zijn ze tegenwoordig veel functioneler. Niet voor niets worden ze gebruikt door diverse bedrijven om een reclame uiting op aan te brengen, of de naam van het bedrijf. Het voordeel van een sleutelhanger is dat deze overal komt, heb je een bedrijf wat landelijk actief is heeft dit alleen maar voordelen. Hoe verder de hanger komt hoe groter de kans op nieuwe klanten uit de andere kant van het land. Voor informatie over het bedrukken van sleutel hangers, neem snel een kijkje op sleutelhangers.nl voor de nieuwste en leukste hangers voor je sleutels.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden