Foto:
aangeboden door sextoyland

Waar let je op bij het kopen van je eerste vibrator?

Het is essentieel om na te gaan waar een seksspeeltje van gemaakt is voordat je het koopt. De vibrator gaat immers in en op je lichaam. Seksspeeltjes shoppen is soms overweldigend. Want wat is het verschil tussen een op afstand bedienbare vibrator en een vibrator die niet op afstand bedienbaar is? En hoe groot moet een vibrator zijn en moet het er echt uitzien als een penis?

Dit kunnen we vast verklappen: je vibrator hoeft er niet uit te zien als een penis: als je dat mooi vindt, ga er dan voor. Maar voel je vrij om de seksspeeltjes die niet lijken op een penis ook eens te proberen. Deze speeltjes zijn ontworpen met de anatomie in gedachten en kunnen vaak comfortabeler zijn.

Ben jij er al uit? Wordt het een nieuwe sextoyland vibrator, een dildo of een buttplug? Genoeg keuze, succes met kiezen!

De Satisfyer pro is een van de populairste vibrators

Deze vibrator staat bekend om zijn zuigtechnologie, die luchtgolven rond de clitoris creëert met een vacuüm zuigend effect. De kop vibreert ook, wat zorgt voor een veel sneller orgasme. De Satisfyer pro heeft plus en min knoppen die de vermogensstanden eenvoudiger maken, een bredere kop voor meer comfort, en een stillere werking voor het geval er iemand in de kamer naast je zit. 

Hoewel het veel lijkt op The Womanizer, is de Satisfyer Pro 2 met zijn 11 programma’s en vacuüm zuigende kracht écht een favorite. Wil je er een? Groot gelijk! Bij het kopen van een nieuwe vibrator, is er veel om over na te denken, gelukkig is het simpeler dan het lijkt: Bedenk wat je precies wilt of mist in je seksleven en pas je sextoys daarop aan!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden