Foto:
aangeboden door perfecthomeshop

Geschikt voor een tweepersoonsbed

Vind je het comfortabel om de ruimte te hebben in je bed, dan is een matras 160x200 zeker een optie. Het matras is lekker breed, en voorzien van alle eigenschappen en kenmerken die een matras moet hebben. Je ligt niet direct tegen je partner als je draait, de kans is dus minimaal dat hij of zij daardoor wakker wordt. Kies samen met je partner een geschikt matras, vinden jullie een zacht matras lekker om op te slapen, of gaan jullie voor een wat steviger exemplaar. De keus is aan jullie, want de kern en de toplaag kies je namelijk helemaal zelf uit. Comfort en een goede nachtrust is dus zeker gegarandeerd. 

Verschillende formaten matrassen

Wat je wensen ook zijn voor een matras of welke maat je ook wenst. Naast het matras 160x200 zijn er nog vele andere maten in de webshop van perfecthomeshop.eu aanwezig, het kan natuurlijk voorkomen dat het matras nog te klein is en je meer ruimte wilt om te slapen. Een matras 180x200 is dan ook een optie, dit matras is net even wat breder en kan je dat comfort geven wat je wenst. Verder heeft dit matras dezelfde kenmerken en eigenschappen als alle andere matrassen, ook hierbij kies je zelf een toplaag en een kern. De matrassen zijn geschikt voor personen van 50 tot 150 kilogram. 

Welke ondergrond kies jij voor je matras?

De combinatie van een matras en de ondergrond bepalen het comfort van je bed, een boxspring bijvoorbeeld is een perfect oppervlak om te absorberen. Dit soort bedden geeft een comfortabel gevoel tijdens de slaap, op deze manier heeft ieder bed bepaalden kenmerken en eigenschappen. Een matras 160x200 heeft als voordeel dat dit matras op ieder gewenst bed past, heb je een lattenbodem waarop het matras moet liggen dan is dit ook geen probleem. Houd je van een lekker stevig bed die ondersteuning geeft, dan is een vlakke bodem uitstekend geschikt. 

Ieder matras is gelijk

Welke matras je ook koopt in de webshop van perfecthomeshop.eu, elk matras is voorzien van de beste materialen en stoffen. Of dit nu een smal matras is voor een eenpersoonsbed of een matras 180x200 maakt geen verschil, tevens zijn de matrassen ook met de hand vervaardigd. De afritsbare hoes die om het matras heen zit, is samengesteld met stof van hoge kwaliteit wat afkomstig is uit België. Alle stoffen die zijn gebruikt zijn te wassen, je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je geen hygiënisch matras hebt. Niet voor niets zijn de matrassen duurzaam, zodat je er jaren plezier van hebt zonder dat het ten koste gaat van het comfort. Kijk snel in de webshop en kies het matras voor gegarandeerd jarenlang slaapcomfort. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden