<p>Foto: Catalijn Adelmund</p>

Foto: Catalijn Adelmund

Projectsubsidie Wageningse Cultuur Zomer 2021

Na het succes van de eerste editie vindt de tweede Wageningse Cultuur Zomer plaats van 21 juni tot en met 22 augustus 2021. Negen weken lang kan het publiek gaan genieten van concerten, (theater)voorstellingen, buitenfilms, silent disco’s, een permanente beeldende kunstexpositie en de kunstmarkt Montmartre aan de Rijn op verschillende locaties in de binnenstad. Daarnaast gaat Cultuur On Tour de wijken in met een gevarieerd cultuureducatieprogramma voor de jeugd tot en met 18 jaar.

WAGENINGEN - In samenwerking met zoveel mogelijk kunstenaars, artiesten, cultuurmakers, (culturele) instellingen, ondernemers, horeca en de gemeente gaat Wageningen wederom een bruisende culturele zomer tegemoet.

Om cultuurmakers de kans te geven om deel te nemen met hun eigen projecten, is er een deel van het budget gereserveerd voor het financieel ondersteunen van deze projecten. Deze projectsubsidie is gericht op het ondersteunen van Wageningse culturele initiatieven, buiten de algemene programmering om.

Alle algemene voorwaarden en het online aanvraagformulier zijn te vinden via www.bblthk.nl/wcz. De deadline voor de aanvragen is 21 mei.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden