Foto:

Doe mee met NLdoet

WAGENINGEN - Op 28 en 29 mei vindt weer de grootste vrijwilligersactie van Nederland Plaats, NLdoet. Ook in Wageningen zijn er bijna dertig klussen. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook.

Astrid Zeilstra, adviseur bij het Vrijwilligers Centrum Wageningen: “Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. Veel organisaties zijn daar ontzettend blij mee, want zij komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren ze allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die in Wageningen in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl.”

In Wageningen kan men dit jaar bijvoorbeeld helpen bij het opknappen van de tuin en het pand van Uniplastic (een dagbesteding waar plastic gerecycled wordt tot nieuwe producten), het isoleren van de Stadsboerderij op het Spijk of bij workshops bij Huize Zonnevreugd. Dit kan alleen of samen met een groep. Uiteraard wel volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Kijk voor alles klussen op www.nldoet.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden