Roparun team loopt in Pinksterweekend voor goede doel in en om Wageningen

WAGENINGEN - Nu de officiële Roparun is verplaatst naar begin Oktober, loopt het Unilever Vitality Runners team aankomend Pinksterweekend vast voor het goede doel in en om Wageningen! Vanuit de campus van de Universiteit loopt het team ~480km in de vorm van een bloem door de omgeving van Wageningen. De start zal zaterdag om 11.00 uur zijn en de verwachte finish maandag om 8.45u.

Vanwege corona is de officiële run uitgesteld naar 2-3 Oktober en zal deze van Landgraaf naar Landgraaf in Limburg lopen in plaats van de gebruikelijke route van Parijs naar Rotterdam. Aanvullend biedt de organisatie de teams de mogelijkheid om virtueel als team een Roparun te doen om zo alsnog tijdens het Pinksterweekend een aanvullende bijdrage voor het goede doel van de Roparun “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” voor mensen met kanker te kunnen leveren.

Steun het team in deze sportieve prestatie en moedig ze aan als ze voorbij komen! In bijgaand plaatje en onderstaand overzicht is te zien wanneer ze waar verwachten te lopen. Boven alles wordt natuurlijk uw bijdrage gewaardeerd aan het goede doel via https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/51. Meer informatie en updates staan ook op de website https://vitalityrunners.nl/ en op social media: Vitality Runners is op Facebook en Instagram te vinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden