Omslag van het boek 100 jaar HJ Piekschool
Omslag van het boek 100 jaar HJ Piekschool (Foto: Piekschool)

100 jaar HJ Piekschool

WAGENINGEN - Dit jaar bestaat de HJ Piekschool in de Roghorst 100 jaar! Wat een mooi moment om de geschiedenis van de school vast te leggen. En wat blijkt? Het boek ‘H.J. Piekschool en het mysterie van de eeuwige jeugd’ is een fantastisch mooi boek geworden. Het gaat over het verbazingwekkende verhaal van de HJ Piekschool die nu een eeuw oud is en in al die jaren alleen maar jonger is geworden. Met foto’s en ook prachtige illustraties. Behalve het verhaal bevat het boek ook een quiz en een spel, helemaal in de sfeer van het boek.

Zo’n mijlpaal verdient uiteraard passende feestelijkheden. Het boek wordt op 28 mei uitgereikt aan burgemeester Van Rumund. Dit is ook zijn laatste werkdag. De feestweek voor de kinderen is van 31 mei tot en met 4 juni. Op Facebook, Instagram en YouTube komen de diverse evenementen in beeld. Nieuwsgierig geworden naar het boek? Kijk bijvoorbeeld op www.piekschool.eu voor wat indrukken.

Na de officiële opening van de feestweek voor de kinderen door de burgemeester, is het boek te koop. Verkrijgbaar vanaf maandag 31 mei. De prijs is 20 euro, exclusief eventuele verzendkosten. Het boek is al te reserveren via reunie@piekschool.nl, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Op dit mailadres kun je ook aangeven of je interesse hebt in een reünie van de school. Ook zijn er leuke handdoeken en tasjes te bestellen met het logo ‘100 jaar HJ Piekschool’ erop. De voorbeelden staan op Facebook. De opbrengst hiervan komt ten goede van alle feestelijkheden.

Door de coronamaatregelen zijn de feestelijkheden voor de oud-leerlingen, het team, de ouders en de buurt uitgesteld tot september, mits er genoeg belangstelling voor is. Op de planning staan een reünie voor oud-leerlingen, een feest voor het team en de ouders en een bijeenkomst voor de buurt, evenals een optreden van de Harmonie. Houd hiervoor de facebookpagina van de HJPiekschool in de gaten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden