Hennie en Robert Slijkhuis zijn trots op de nieuwe collectie van DeMeubeltopper. (foto: Kees Stap)
Hennie en Robert Slijkhuis zijn trots op de nieuwe collectie van DeMeubeltopper. (foto: Kees Stap)

Nieuw assortiment bij DeMeubeltopper

DeMeubeltopper is al jarenlang dé plek voor al het wooncomfort. In de uitgebreide showroom is een ruime keuze in bankstellen, kasten, eethoeken, tafels, stoelen, relaxfauteuils, woonaccessoires en nog veel meer. Sinds dit jaar is het assortiment van DeMeubeltopper uitgebreid met een speciale afdeling voor het slaapcomfort met bedden en alles wat daar bij hoort. Ook is er nieuwe collectie linnenkasten en sta-op-stoelen.

Door Kees Stap

Wageningen - Robert Slijkhuis is trots op het nieuwe assortiment van DeMeubeltopper. “We verkochten al matrassen en lattenbodems, maar er kwam steeds meer vraag naar complete bedden. Vorig jaar hebben we ons dak compleet vernieuwd en dat bood de kans om de bovenverdieping nieuw in te richten. Er staan nu op een oppervlakte van 400 m² bedden opgesteld, variërend van boxspring tot elektrisch, voor elk wat wils. De klant kan kiezen uit diverse groottes, kleuren, stoffering en hoofdborden. En uiteraard hebben we ook zaken als dekbedden en kussens in de collectie. De bedden worden thuis geleverd en gemonteerd.”

Slaapcomfort, linnenkasten en sta-op-stoelen

Op de benedenverdieping zijn sinds afgelopen week ook linnenkasten en sta-op-stoelen te vinden. “In onze showroom zie je een aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. Bij de kasten kun je kiezen in versies met spiegels of schuifdeuren. En we hebben diverse kleuren en dessins. Maak een keuze uit de vele opties en we gaan hem voor je bestellen. Datzelfde geldt voor de sta-op-stoelen. Die zijn er in diverse maten en bekledingen en zijn geschikt voor jong en oud. Kom bij ons proefzitten en samen kiezen we voor je beste optie.

Met de uitbreiding van het assortiment vindt Robert het een eer dat hij samen met zijn moeder het bedrijf van zijn ouders voort kan zetten. “Zij zijn bijna veertig jaar geleden gestart en hebben het uitgebouwd tot wat het nu is. Mijn vader Herman is in 2019 helaas overleden, maar gelukkig wil mijn moeder Hennie de winkel voortzetten. Zij is zelf twee dagen per week aanwezig in de winkel.”

Samen met zijn moeder schuift Robert aan bij een nieuw pronkstuk van de collectie. Een mooie zware mangohouten eettafel van 1,50 meter doorsnede. “Is ie niet prachtig? Hij is verkrijgbaar als ronde, ovale of rechthoekige tafel in verschillende formaten. Ook onze nieuwe fauteuils staan er fantastisch bij. We hebben flink geïnvesteerd in een mooie nieuwe en moderne collectie, deze tafel is daar slechts een van de vele voorbeelden van. Als je iets bijzonders zoekt voor je woning is een bezoekje aan onze showroom binnenkort dus meer dan de moeite waard.”
De Meubeltopper is gevestigd op de Mennonietenweg 15 in Wageningen, het parkeren voor de deur is gratis. De deur is open van donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.demeubeltopper.nl en www.facebook.com/demeubeltopper.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden