Baby Zomerfeestje

WAGENINGEN - Het is zomer en het mag weer! Op 19 juni zijn (groot)ouders en baby’s van 6 tot 18 maanden om 13.00 uur weer welkom in de bblthk voor een zonnige activiteit met Saskia Beverloo van Muziekcentrum Harlekijntje. De toegang is gratis. Reserveren kan via www.bblthk.nl.

Het wordt een zomerfeestje met liedjes en bewegingspelletjes. Het gaat ook over insmeren met zonnecrème, natuurlijk over zee, zon, zand, strand, vissen en over buiten spelen. Ook gaan de deelnemers bellen blazen en tot slot is er ook nog een massage-opzegversje over een zomerse salade.

Samen zingen en bewegen is niet alleen leuk, maar stimuleert ook de taalontwikkeling van het kind en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Een baby is al druk met leren praten voordat de eerste woordjes worden gezegd. Samen praten, zingen, boekjes kijken en bewegingsspelletjes helpen daarbij.

Saskia Beverloo is gespecialiseerd in muziek voor jonge kinderen en verzorgt regelmatig in de bblthk een activiteit in het kader van het project Boekstart. Boekstart is een samenwerkingsproject van de bblthk en Startpunt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden