<p>Jeroen van der Grijn: &quot;We hebben de zaak ingedeeld in zeer specifieke afdelingen, waardoor je goed je keus kunt maken&quot; (foto Jan Boer)</p>

Jeroen van der Grijn: "We hebben de zaak ingedeeld in zeer specifieke afdelingen, waardoor je goed je keus kunt maken" (foto Jan Boer)

Jubileumactie bij Intersport Winners

In 2019 nam de sportzaak van Intersport Winners zijn intrek in het pand aan het Plantsoen, dat vroeger het grote postkantoor van Wageningen was. De eigenaren Jeroen van der Grijn en Ed Dolphijn verhuisden van de Churchillweg naar het centrum van de stad. Jeroen en Ed hebben zelf allebei op een redelijk hoog niveau gevoetbald en hebben een sportopleiding gevolgd. Ze weten goed waar ze over praten.

Door Jan Boer

WAGENINGEN - Jeroen van der Grijn vertelt: “In ons vorige pand zaten we op een eiland buiten de stad, nu heel mooi centraal in het winkelhart van Wageningen. Plus dat we hier veel meer ruimte hebben, iets dat we echt nodig hadden. Volgend jaar bestaat de zaak alweer veertig jaar; dat gaan we onze klanten goed laten merken en zullen we flink uitpakken, maar voordat het zover is, willen we deze week (donderdag, vrijdag en zaterdag) onze vaste klanten alvast belonen met een jubileumweekend. Drie dagen lang (24, 25 en 26 juni) geven we 25 procent korting op alle sportartikelen, exclusief opruiming en aanbiedingen. We zijn goed uit de lockdown gekomen en we zien direct, dat de verkoop aantrekt. Dat zit geweldig in de lift, vooral ook omdat men in de coronatijd het sporten enorm heeft gemist. Alles voor bad, strand en voetbal loopt enorm goed. Wij zijn sponsor van bijna alle Wageningse sportclubs en veel in de regio. Ja, we kijken verder dan onze eigen zaak. Wij investeren in de sportwereld, omdat we zoveel mogelijk sportieve klanten willen helpen en stimuleren. Gezondheid en een goed advies vinden wij heel belangrijk”. Als je binnenloopt bij Intersport Winners zie je verschillende grote afdelingen: een hockey-, voetbal- en tennisafdeling, een afdeling voor bad en beach, running en fitness en seizoensgebonden vind je er wisselend afdelingen voor wandelen, fietsen, wintersport, zwemmen en nog veel meer. In het najaar worden de afdelingen sterk uitgebreid. Het sterke punt van Winners is volgens Jeroen van der Grijn: “We hebben een groot en deskundig team van medewerkers, goed opgeleid. En je vindt Ed en mij elke dag in de zaak. Wij garanderen iedereen een uitstekend product met prima garantie. Onze reviews zijn uitstekend, daar doen we het voor”. Behalve een fysiek bezoek aan de zaak is kopen via internet een belangrijk onderdeel van Intersport Winners via website www.intersportwinners.nl. Jeroen: “Dat loopt heel goed. Je kunt het bestellen en afhalen of binnen de kortste keren het thuis laten bezorgen”. Intersport is een overkoepelende organisatie: “Met een mooie uitstraling. Wij zijn daarbinnen volledig zelfstandig en kunnen onze identiteit net zo neerzetten als we zelf willen”. Bij Intersport Winners kun je ook terecht voor een 3D-voetscan, een voetanalyse, waar gekeken wordt naar de stand van je voeten, zodat je in staat bent om de voor jou beste sportschoenen aan te schaffen. Jeroen van der Grijn: “Wij willen alles perfect doen. Wanneer de mensen hier de zaak uitlopen, zijn ze tevreden en hebben ze prima kwaliteit mee”.

Veel speciale afdelingen bieden sporters volop keus

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden