Logo stadwageningen.nl


Afgelopen vrijdag was het zover, de deelnemers en initiatiefnemers van 'De Voetbalwerkplaats' in Wageningen kregen uit handen van Marjo van De Wardt voetbaltenues en trainingspakken overhandigt.
Afgelopen vrijdag was het zover, de deelnemers en initiatiefnemers van 'De Voetbalwerkplaats' in Wageningen kregen uit handen van Marjo van De Wardt voetbaltenues en trainingspakken overhandigt.

Nieuwe shirts voor 'De Voetbalwerkplaats'

WAGENINGEN - Marjo van De Wardt twijfelde geen seconde: "Dit unieke project wil ik met ons schildersbedrijf Hoogvliet-Wageningen BV ondersteunen!"

Afgelopen vrijdag was het zover, de deelnemers en initiatiefnemers van 'De Voetbalwerkplaats' in Wageningen kregen uit handen van Marjo van De Wardt voetbaltenues en trainingspakken overhandigt. 'De Voetbalwerkplaats' is het innovatieve project van Wouter Kolthek en Mark Tijhuis. Kwetsbare en weerbare Wageningers kunnen er werken, trainen en leren bij voetbalclub SKV op De Zoom in Wageningen. Zij dragen elke vrijdag bij aan het onderhoud van de velden, paden, parkeerplaatsen en kleedkamers van de voetbalclub. Tevens trainen zij samen en werken daarmee aan hun conditie, het vermogen tot positief coachen en hun basistechniek. "Voetbalclubs hebben steeds meer moeite om genoeg vrijwilligers te vinden", zegt initiatiefnemer Wouter Kolthek. "Tegelijkertijd zijn er veel mensen die een plek zoeken waar zij mee kunnen doen in de samenleving. Samen met SKV bieden wij hen nu deze mogelijkheid en creëren we een win-win situatie.

"Maar wij willen ook verschillende doelgroepen bij elkaar brengen", vult Mark Tijhuis aan. "Voetbal is volksport nummer 1 en leent zich hier bij uitstek voor. Wij doen dit nu door voetbalwedstrijden te spelen tegen bedrijven en organisaties uit Wageningen. En ja....dan is het wel fijn dat je je eigen shirt hebt! Wij zijn dus erg in onze nopjes met de sponsoring door Hoogvliet-Wageningen BV."

Samen werken, samen sporten en samen mensen ontmoeten op een voetbalclub die je hulp kan gebruiken wat wil je nog meer? Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/pg/devoetbalwerkplaats.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox