Logo stadwageningen.nl


Open dagen bij Badmintonclub De Kantjils

WAGENINGEN - Op donderdag 7 en 14 september zijn er open avonden bij Badmintonclub De Kantjils. In het kader van de Week van het Badminton (9-17 sept) zullen er landelijk meer activiteiten plaatsvinden om deze leuke sport te promoten. Op de open avonden zorgen wij voor een warm welkom en een racket als je dat niet hebt. Neem sportschoenen mee en we nodigen je met genoegen uit op de baan om een shuttletje te slaan. Wij spelen in Sporthal De Vlinder aan de Hollandseweg 7 in Wageningen.
Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom bij De Kantjils om rond te kijken, mee te spelen en te zien wat het spelletje precies inhoudt. Want dat het makkelijker lijkt dan het is, zal je vanzelf duidelijk worden! De Kantjils bestaan sinds 1970 en bieden spelers van allerlei niveaus een gezellige speelavond. Jong en oud, recreant of competitiespeler. Kies je voor gezelligheid en ontspanning of ga je voor prestatie en niveau? Op dinsdagavond is er competitietraining voor jeugd en senioren. Op donderdagavond is er vrij spelen voor alle senioren en beginnerstraining voor wie wat kneepjes wil bijleren en op vrijdagavond is er training voor de jeugd.
Wil je weten of badminton wat voor jou als sport is? Of kriebelt het omdat je vroeger wellicht hebt gespeeld? Kom dan gerust langs. Neem een vriendin, echtgenoot, buurman of kennis mee. Je kunt vier keer gratis meespelen. Voor meer informatie, speeltijden of vragen kun je kijken op de website www.kantjils.nl of mailen naar badminton@kantjils.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox