Logo stadwageningen.nl


Buurt in de startblokken voor de 39ste Molenmarkt

WAGENINGEN - Zaterdag 9 september om 11.00 uur wordt de 39ste Molenmarkt op een uiterst spectaculaire wijze geopend door de opvoering van de korte klucht 'de Buurmannen, de burgemeester en de molenaar' met medewerking van de Kozi-Kids. De hele wijk rond molen 'De Vlijt' is al weken actief met het thema 'Duurzaamheid-Buurzaamheid'.

Iedereen kent nu bijna elke buurtbewoner bij naam. Er zijn al vele foto's van de meeste buurmannen, buurvrouwen, buurkinderen, buuropa's en buuroma's gemaakt in een fotolijst en ook door middel van een doorgeeffotoketting-systeem. Het resultaat van al deze foto's van bijna alle buurtbewoners is dat bijna iedereen nu de namen kent van zijn buurman, buurvrouw, van de buurkinderen en dat geeft een veel beter gevoel van verbondenheid en buurtcohesie. Hierdoor is het een stuk makkelijker om eens bij elkaar binnen te lopen en interesse in de ander te tonen. De buurtfoto's worden zaterdag de hele dag getoond naast het Ons Huis podium
Vrijdag 1 september werd in het Stadsatelier Ons Huis aan de hele molenbuurt een drankje aangeboden door de molenmarktcommissie in de aanloop naar de komende Molenmarkt en om samen het thema Buurzaamheid te onderstrepen.

Kijk voor meer informatie op www.molenmarktwageningen.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox