Logo stadwageningen.nl


Je hebt veel contact met mensen

In de 'Estafette van Wageningen' wordt iedere week een min of meer bekende Wageninger geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Wageninger.
Deze week is Masja van der Veen aan de beurt.

Naam: Masja van der Veen.
Geboren: Op 28 juni 1974 in Nijmegen.
Woonplaats: Wageningen. Ik woon hier sinds mijn 20e, toen ik voor mijn studie naar Wageningen kwam. Ik heb het hier prima naar mijn zin, maar zou ooit nog wel een keer terug willen naar Nijmegen.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik heb twee kinderen, een zoon en een dochter. Niek is 18 en Nova is 14. Verliefd, verloofd en getrouwd ben ik allemaal geweest. Op dit moment ben ik verliefd op Marco en dat bevalt me prima.
Hobby's: Ik zit graag op een terrasje met een wijntje en leuke mensen om me heen. Ook uit eten gaan en gezellig op stap gaan vind ik heerlijk. Wandelen vind ik ook leuk om te doen, maar daar maak ik niet altijd tijd voor. Voor het terras en uit eten gaan heb ik gek genoeg wel altijd tijd.
Opleiding: Ik ben een opleiding begonnen op Hogeschool Diedenoort. Ik vond het studentenleven leuker dan de studie helaas. Die heb ik dus ook niet afgemaakt.
Huidige beroep: Eigenaresse van Broertje & Zusje, een winkel voor kinder- en babykleding.
Wat vind je leuk aan dit werk: Je hebt veel contact met mensen. Ik heb de winkel nu zeven jaar en je leert heel wat mensen kennen. Met sommige klanten bouw je echt een persoonlijke band op. En ik vind de afwisseling van zowel een winkel als een webshop een leuke combinatie.
Verder actief: Ik probeer de vrije tijd die ik heb te besteden aan mijn familie en vrienden.
Stamcafé: Ik zit graag op het terras bij Taste te genieten van een glaasje wijn en heerlijk eten. Af en toe kom ik bij The Doctor, maar dat is al weer een poosje geleden.
Favoriete krant: Ik volg het nieuws hoofdzakelijk via Nu.nl en andere nieuwssites. Ik lees eigenlijk nooit meer een krant.
Favoriete CD/muziek: Ik vind heel veel muziek leuk, van Top 40 tot Nederlandstalige muziek.
Favoriete sport: Het leukste vind ik wandelen, het is gezond en makkelijk en ik hou niet van de sportschool.
Favoriete vakantieadres: Portugal. Mijn ouders gaan er al jaren iedere winter heen en ik vind het altijd super gezellig om ze op te zoeken samen met mijn kinderen. Ook ben ik een paar keer met een vriendin geweest en dat was ook heerlijk.
Slecht in: Kritiek verdragen.
Goed in: Hard werken.
Hekel aan: Mensen die klagen. Als iets je niet bevalt, doe er iets aan of maak er het beste van. En mensen die zich om wat voor reden dan ook beter voelen dan een ander.
Spijt van of over willen doen: Ik heb nergens spijt van. Als ik andere keuzes had gemaakt, waren heel veel mensen die me dierbaar zijn waarschijnlijk niet op mijn pad gekomen.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Ik zou de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella nog wel eens willen lopen.
Lelijkste plekje in Wageningen: Het oude postkantoor, ik zou het super vinden als daar een nieuwe bestemming voor zou komen.
Mooiste plekje in Wageningen: Het uitzicht vanaf de Wageningse Berg.
Estafettestokje gaat naar: Marrit Andringa-Esvelt van Trésor Mode.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox