Logo stadwageningen.nl


Chris en Doetie.
Chris en Doetie.

Nieuw in Wageningen: Heerlijk aan Huis maaltijdservice

WAGENINGEN - Na 10 jaar met succes Eeterij H'eerlijk te hebben gerund aan de Heerenstraat in Wageningen waren Doetie Schadenberg en Chris van de Kamp toe aan iets nieuws. Zodoende zijn zij met ingang van 4 september gestart zijn met het bezorgen van maaltijden. Vanzelfsprekend verse, lokale en duurzame maaltijden, zoals dat ook bij de eeterij het geval was. En waarbij ook de vegetarische klant niet vergeten wordt want dat vinden beide eigenaren belangrijk, dat vegetarisch eten meer gewaardeerd gaat worden.

Maaltijdbezorgers zijn er genoeg zegt Doetie, maar niet die lokaal, duurzaam en vers werken en dat is nou juist waar Heerlijk aan Huis onderscheidend in wil zijn. En in lekker natuurlijk want dat staat voorop: het moet vooral lékker verantwoord eten zijn.

Om dit allemaal te bewerkstelligen zijn Doetie en Chris het afgelopen half jaar druk geweest met de voorbereidingen. Doetie met alle commerciële en logistieke zaken en Chris vooral met de keuken. En deze verslaggever kan u mededelen dat alles picobello in orde is gekomen!

De website www.heerlijkaanhuis.nl ziet er prachtig uit en is vooral heel gebruiksvriendelijk en de keuken aan huis is erg fraai en professioneel geworden.

Ook vertelt Doetie met enthousiasme over de Facebookpagina die ze gemaakt heeft en welke nu al goed bezocht wordt. Ze vindt het leuk om af en toe berichten en foto's te posten en zo nu en dan zullen er interessante aanbiedingen op verschijnen. De eerste is al van kracht: voor nieuwe klanten geldt 3 halen (dat is dus gratis laten bezorgen) 2 maaltijden betalen. Mocht u geïnteresseerd zijn kijkt u dan even op de website voor de voorwaarden.

Op de vraag welke doelgroepen ze willen bereiken geven ze aan dat die heel divers zijn – van mensen die weinig tijd hebben door sport of kinderen, voor senioren maar bijvoorbeeld ook voor bedrijven die een vergadering of bijeenkomst hebben en eens wat anders willen bestellen. Voor die laatste groep kunnen ze eventueel ook borden en bestek meeleveren en zijn er 4-persoonsschalen beschikbaar.

Rest onze verslaggever nog de proef op de som te nemen: hij krijgt de malse kippendij met rozemarijnaardappeltjes en verse snijbonen voorgeschoteld en het moet gezegd: echt heerlijk!

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt kijkt u dan op www.heerlijkaanhuis.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox