Logo stadwageningen.nl


Ilonne Bongers, Robert Frijlink en Tom Kool hebben de laatste maanden nauw samengewerkt om Wageningen op de kaart te zetten.
Ilonne Bongers, Robert Frijlink en Tom Kool hebben de laatste maanden nauw samengewerkt om Wageningen op de kaart te zetten.

Wageningen goed op de kaart zetten

WAGENINGEN - De kerstweek is de laatste officiële activiteit van binnenstadsmanager Tom Kool. Na 14 jaar gaat hij het stokje overdragen aan Ilonne Bongers en Robert Frijlink. Kool laat de Wageningse binnenstad met een gerust hart over: "Ilonne en Robert hebben nieuwe frisse ideeën, vers bloed is goed voor de stad." Kool kijkt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst, en blijft voor vragen altijd bereikbaar voor zijn opvolgers. "Daarnaast ben ik blij dat het SOW-bestuur een aantal projecten gaat afmaken; citymarketing, een nog eerlijkere verdeling van de kosten, recreatie en toerisme samen met de regio, parkeren nu en in de toekomst en klantvriendelijkere afvoer van afval in de binnenstad." Volgens Bongers en Frijlink is Wageningen veel dank verschuldigd aan Tom Kool: "Hij heeft het centrum van Wageningen krachtig op de kaart weten te zetten. En dat was niet altijd makkelijk, zeker niet in de crisisjaren die we achter de rug hebben. De laatste maanden hebben we al nauw met Tom samengewerkt en zijn we met verschillende mensen in gesprek gegaan om onszelf voor te stellen." Het tweetal wil zoveel mogelijk Wageningse initiatieven met elkaar verbinden. "Zo komt er in het eerste weekend van februari de actie 'Wageningen ruimt op'. Een combinatie van uitverkoop in de winkels en schoonmaakacties in de stad. Een schone en opgeruimde stad is fijner voor zowel bezoekers als voor winkeliers en hun personeel!"

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox