Wiljan en Doreth Visser hebben meer dan 30 jaar ervaring in Wageningen. 
Wiljan en Doreth Visser hebben meer dan 30 jaar ervaring in Wageningen. 

Sportcentrum De Plataan wordt Sport & Gezondheid De Plataan

WAGENINGEN - Sportcentrum De Plataan in Wageningen noemt zich voortaan 'Sport & Gezondheid De Plataan'. Deze verandering is een logisch gevolg van de specialisatie van De Plataan op het gebied van gezondheidsprogramma's en begeleidingsvormen. Hiermee onderscheidt De Plataan zich van reguliere sportscholen en low-budget ketens. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl en website, die zij met trots presenteren.

In de loop der jaren hebben Wiljan en Doreth Visser De Plataan een eigen gezicht gegeven door alles net even iets anders aan te pakken en de concurrentie voor te blijven. Onder andere door meer te bieden dan alleen sportfaciliteiten. Het team is er voor opgeleid de klanten te begeleiden bij voeding, afvallen, vermoeidheid, fibromyalgie, burn-out, diabetes en fysieke klachten. Ook voor ademtherapie, fysiotherapie en manuele therapie kunt u bij De Plataan terecht.

Doreth is de manager achter de schermen en licht toe waarom 'Sport & Gezondheid' beter bij De Plataan past: "Veel mensen denken dat wij een duur fitnesscentrum zijn en hetzelfde bieden als andere sportscholen in de omgeving. Wij horen regelmatig dat mensen verbaasd zijn over wat wij hier aan kennis, testmethodes, begeleidingsprogramma's en apparatuur in huis hebben om de gezondheid van klanten te verhogen."

Wiljan is de sport- en gezondheidsexpert en volgt alle nieuwe ontwikkelingen in de fitnessbranche op de voet. Hij vertelt: "De Plataan heeft al enkele jaren geleden bewust gekozen de traditionele fitnesstoestellen te vervangen door de Milon Cirkel. Deze Rolls Royce onder de fitnessapparatuur werkt veel efficiënter, waardoor mensen met minder sporten meer resultaat zien." Een mooie aanvulling is het nieuwe trainingsconcept Five. Hiermee kunnen sporters stijve spieren en gewrichten te lijf gaan en pijnklachten verminderen. "Hoe belangrijk goed werkende spieren en gewrichten zijn worden we ons vaak pas bewust als onze ledematen pijn doen en we in onze dagelijkse activiteiten beperkt worden. Vooral mensen met een zittend bestaan zouden deze Five trainingen moeten doen om rugklachten te voorkomen", aldus Wiljan.
Doreth vult aan: "Onze klanten willen in hun gezondheid investeren en vinden kwaliteit en aandacht belangrijk. Wij helpen mensen een blijvend gezondere leefstijl te creëren. Lekker bewegen, lekker leven. Dat is ons motto!"
Wil je weten wat Sport & Gezondheid De Plataan voor jou kan betekenen? Kijk dan op de nieuwe website www.sportengezondheiddeplataan.nl of maak vrijblijvend een afspraak via tel. 0317-414114.

Meer berichten
Shopbox