Egbert Jansen is nu nog projectleider bij HMVT BV. Een milieutechnische aannemer in Ede. Over een maand gaat hij bij Pondera Consult in Zeist aan de slag als contractmanager duurzame energie projecten.
Egbert Jansen is nu nog projectleider bij HMVT BV. Een milieutechnische aannemer in Ede. Over een maand gaat hij bij Pondera Consult in Zeist aan de slag als contractmanager duurzame energie projecten.

Blij dat Wageningen Schoon bestaat

In de 'Estafette van Wageningen' wordt iedere week een min of meer bekende Wageninger geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Wageninger.
Deze week: Egbert Jansen.

Naam: Egbert Jansen.
Geboren: Op 7 januari 1985 in Hardenberg.
Woonplaats: Sinds het begin van mijn studie (2003) in het mooie Wageningen.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Getrouwd met schatje Nella. Samen hebben we drie kinderen: Joëlle van 8, Nathan van 6 en Elias van 3 jaar oud.
Hobby's: Diverse sporten, en ik ben sinds 2008 met veel plezier vrijwillig brandweerman bij het brandweerkorps van Wageningen.
Opleiding: Land en water management.
Huidige beroep: Nu nog projectleider bij HMVT BV. Een milieutechnische aannemer in Ede. Over een maand ga ik bij Pondera Consult in Zeist aan de slag als contractmanager duurzame energie projecten.
Wat vind je leuk aan dit werk: Ik ben graag werkzaam in een vak waarin mens en techniek samenkomen. Dat is al zo in mijn huidige baan. In mijn nieuwe baan zal menselijke interactie nog meer aanwezig zijn in mijn werk.
Verder actief: Samen met een aantal collega's van HMVT gaan we in januari 2019 meedoen aan de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Dit om geld op te halen voor Stichting Hartekind. Ons zoontje Elias is geboren met een hartafwijking en deze stichting wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van hartekinderen verbeteren.
Stamcafé: De kantine van de brandweer.
Favoriete club: Wageningse watervrienden.
Favoriete krant: Tja, na de dwingende oproep van Albert vorige week kan ik natuurlijk niet anders dan zeggen dat dit De Gelderlander is.
Muziek: Heel breed, en sterk afhankelijk van het moment van de dag. Een paar voorbeelden van bands die ik goed vind: Chef'Special en Radiohead.
Favoriete sport: Zwemmen, mountainbiken en sinds kort ook schaatsen.
Favoriete vakantieadres: Rondtrekken met een tent in Zweden en Noorwegen. Dit komt door mijn ouders, die mij samen met mijn drie broers en vier zussen al in onze tienerjaren meenamen naar deze prachtige landen.
Goed in: Men zegt van mij dat ik goed kan luisteren. Maar daar luister ik maar niet teveel naar.
Spijt van of over willen doen: Bij deze vraag moet ik altijd denken aan de uitspraak: 'Never regret anything because at one point it was exactly what you needed/wanted'. Deze gedachte helpt me om nergens echt spijt van te hebben.
Goede voornemens: Tja, Weissensee 2019: hier komen we!
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Twee dingen: Motorrijbewijs halen en met het hele gezin een verre reis maken, als de kinderen wat ouder zijn.
Lelijkste plekje in Wageningen: Afval in het water van de stadsgracht. Gelukkig doet Wageningen Schoon goed werk met haar opschoonacties!
Mooiste plekje in Wageningen: Arboretum Belmonte. Hier heb ik Nella ten huwelijk gevraagd.
Estafettestokje gaat naar: Pascal Durieux.
Omdat: Ik het stokje dan niet ze ver hoef te brengen. Hij is mijn buurman en we zijn blij met hen als buren.

Meer berichten
Shopbox