Rotary Springrally ten bate van stichting Messi

Door Pauline Schakenbos

WAGENINGEN - Rotary on Wheels organiseert dit voorjaar wederom een Springrally voor oldtimers, vintage classic cars en cabrio's. De opbrengst van het evenement gaat ditmaal naar Stichting Messi.

De start op zaterdag 14 april 2018 zal plaatsvinden bij het Porsche centrum in Heteren. De organisatie zet zich wederom in voor een mooie route en leuke puzzelopdrachten. Daarnaast krijgen de deelnemende equipes een lunch plus een maaltijd en borrel aan het einde van de dag. Rotary on Wheels organiseert deze tourrit voor klassieke auto's en cabrio's bijna elk jaar. Door de inzet van vele vrijwilligers blijven de kosten laag, zodat zoveel mogelijk inkomsten naar het goede doel gaan.

Dit jaar is stichting Messi het goede doel. Deze stichting bekommert zich om kinderen van 11 tot 18 jaar die thuisproblemen of een traumatische ervaring hebben meegemaakt en wel wat positieve aandacht kunnen gebruiken. Men doet dit onder andere door met de kinderen voetbalwedstrijden te bezoeken, ook grote buitenlandse clubs zoals FC Barcelona en Bayern München. Zowel op pad gaan met lotgenoten als de unieke ervaring zijn waardevol voor hun ontwikkeling.

Inschrijven voor het evenement kan via het inschrijfformulier op de website van Rotary on Wheels.

www.rotaryonwheels.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden