Maxim en Isabeau Zents zijn trots op 'hun' nieuwe winkels die deze weken open gaan. (foto: Kees Stap)
Maxim en Isabeau Zents zijn trots op 'hun' nieuwe winkels die deze weken open gaan. (foto: Kees Stap)

Zents breidt uit met Maxim original en Isabeau lifestyle

Door Kees Stap

WAGENINGEN - Zents gaat flink uitbreiden in de Hoogstraat. Naast de vertrouwde winkel met mannenmode, openen deze week Maxim original by Zents en Isabeau lifestyle by Zents. Maxim richt zich met jeans, hippe mode en schoenen op een jongere doelgroep. Isabeau wordt een winkel met mooie spullen om het in en om het huis gezellig te maken. Zents viert komende zaterdag de opening van beide nieuwe zaken.

Rob en Mariëlle Zents hebben samen met hun medewerkers de afgelopen weken hard gewerkt met de inrichting van beide winkels en zijn trots op het resultaat. "De afgelopen jaren hebben we de panden naast onze winkel verhuurd. Toen ze vrij kwamen, pakten wij de kans om onze wensen zelf te verwezenlijken. In onze mannenmodezaak hebben we niet genoeg plek om ook een jongere doelgroep te bedienen. We gaan daar bijvoorbeeld weer uitbreiden met de merken GANT en Helly Hansen. De merken voor de jongere doelgroep gaan we in Maxim verkopen. De lifestyle winkel is een mooie aanvulling op het winkelbestand in de stad, zoiets bestaat nu niet. De drie winkels krijgen elk hun eigen entree en etalage, maar eenmaal binnen kun je makkelijk van de ene naar de andere winkel."

Jonge mode en lifestyle

Maxim original by Zents heeft mannenkleding van gerenommeerde merken als Tommy Hilfiger, Superdry, Lacoste, Scotch and Soda en Amsterdam Blauw in de collectie. Ook zijn er hippe herenschoenen van Cycleur de luxe verkrijgbaar. De damesversie van diezelfde merkschoenen is bij Isabeau lifestyle by Zents te koop. Maar bij Isabeau zijn vooral mooie en trendy artikelen voor het interieur en de tuin verkrijgbaar. Kaarsen, zeepjes, vloermatten, plantenbakken, mooie spullen in de Scandinavische sfeer. Veel artikelen bij Isabeau zijn afkomstig van fairtrade producenten.

Familiebedrijf

De nieuwe Zents-winkels zijn vernoemd naar Maxim en Isabeau, de zoon en dochter van Rob en Mariëlle. "Wij zijn een familiebedrijf dat al negentig jaar bestaat. Wij zijn zelf de derde generatie. Het is mooi om die familietraditie nu ook in ieder geval in de naam voort te zetten. Of Maxim en Isabeau later het bedrijf willen overnemen, moeten ze natuurlijk helemaal zelf weten. Maar voorlopig zijn ze in de weekenden wel zelf in de winkels aanwezig."

www.zents.nl

Meer berichten
Shopbox