Chris maakt een heerlijke, gezonde en vooral gevarieerde maaltijd.
Chris maakt een heerlijke, gezonde en vooral gevarieerde maaltijd.

Heerlijk warme maaltijden aan huis!

WAGENINGEN - Sinds september 2017 is Wageningen een eigen, lokale maaltijdservice rijker, Heerlijk aan Huis. Tot nu toe bezorgden zij alleen koelverse maaltijden uit eigen keuken in Wageningen en Bennekom. Maar daar is nu de bezorging van warme maaltijden bij gekomen! Omdat men merkte dat er behoefte is aan een aanvulling op de bekende pizza en Chinese maaltijden.
En dus kunt u vanaf nu een verse, warme maaltijd laten bezorgen - vegetarisch, vis of vlees – op dezelfde dag tot 17.00 uur te bestellen.
Vooral de vegetarische maaltijden gaan hard want dat blijft vaak nog een ondergeschoven kindje, geheel onterecht natuurlijk.
Elke week wisselt het menu en is er een ruime keuze - van Hollandse pot tot Indiase curry of Spaanse stoofpot. En om de kleine medemens niet te vergeten levert Heerlijk aan Huis nu ook een overheerlijke pannenkoek uit eigen keuken. Met een grootte van maar liefst 30 centimeter trouwens ook prima geschikt voor de volwassen eter. Naast de maaltijden levert Heerlijk aan Huis ook soep, salade, taart, wijn en sapjes. En voor wie het nog niet wist: alles uiteraard biologisch en/of duurzaam.
Dus of het nu gaat om koelverse of warme maaltijden, om vis, vlees of vegetarisch, om kleine of grote mensen: voor iedereen is er wel wat wils bij Heerlijk aan Huis maaltijdservice! Kijk voor meer informatie op www.heerlijkaanhuis.nl of bel 06 – 22 818 398.

Meer berichten