Het team van Patricia Nails &  Beauty combineert vakmanschap met gezelligheid. (foto: Kees Stap)
Het team van Patricia Nails & Beauty combineert vakmanschap met gezelligheid. (foto: Kees Stap)

Patricia Nails & Beauty viert 20-jarig jubileum

Door Kees Stap

WAGENINGEN - Wie de studio van Patricia Nails & Beauty binnenstapt, voelt het meteen; hier hangt een gezellige sfeer. Je wordt welkom geheten met een kop koffie en de medewerksters en klanten gaan heel hartelijk met elkaar om. Niets voor niets viert Patricia Nails & Beauty dit jaar dan ook het 20-jarig jubileum.

 "Wij vinden het belangrijk dat klanten zich bij ons thuis voelen", vertellen Patricia Broekman, Pascalle Wisman, Ilona van Baal en Samantha Derksen. "Uiteraard staat de deskundigheid en kwaliteit van ons team boven alles, maar de sfeer is ook belangrijk. Voor veel dames is het een uitje om zich eens lekker te laten verwennen in onze knusse en gezellige studio. In onze branche bouw je echt een band op met je klanten. We horen lief en leed en delen een lach en een traan. De harde kern komt dan ook al vanaf het begin langs. We zijn 20 jaar geleden begonnen in de Julianastraat en zitten nu al weer 10 jaar op de Groen van Prinstererstraat."

In de studio kunnen de klanten terecht voor diverse behandelingen. In de schoonheidssalon is het mogelijk om een korte gezichtsbehandeling van 30 minuten te ondergaan, maar wie zich echt wil laten verwennen kiest voor een uitgebreide behandeling van twee uur. Voor de nagels is er een manicure- of een pedicurebehandeling, er is ook een ruime keuze in kunstnagels. Permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliners of lippen, is voor veel dames een uitkomst. Voor botox en fillers komt regelmatig een arts langs, die met tijdelijke fillers werkt voor een zeer veilig resultaat.

Patricia Nails & Beauty hecht veel waarde aan kwaliteit. "We werken uitsluitend met de beste producten en A-merken voor een nette prijs", legt Patricia uit. "Daarnaast zorgen we er voor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste beautytrends. Zo zijn dit jaar mooie wimpers erg hot. Vandaar dat we binnenkort naast de wimperextensions ook Lash Botox aan gaan bieden. Een Lash Botox behandeling zorgt er voor dat je wimpers voller, langer en gezond worden."

Patricia Nails & Beauty viert het jubileumjaar met een aantal speciale aanbiedingen. Tot eind mei is er 20% korting op een set kunstnagels en op permanente make-up in de vorm van eyeliner boven. Daarna volgt er weer een nieuwe aanbieding, hou daarvoor de Facebookpagina in de gaten.

Patricia Nails & Beauty
Groen van Prinstererstraat 1
Tel: 0317-428973
www.patricianailsbeauty.nl

Meer berichten