Stadsdichteres Ivanka de Ruijter van Kniphorst draagt zaterdag haar nieuwste gedicht voor in de bbtlhk.
Stadsdichteres Ivanka de Ruijter van Kniphorst draagt zaterdag haar nieuwste gedicht voor in de bbtlhk. (Foto: )

Bblthk zaterdag in teken van bevlogenheid

WAGENINGEN - Speeddaten met politici, kunstenaars en actieve vrijwilligers. Filmpjes en boeken bekijken vol bevlogenheid. Verhalen horen van bevlogen Wageningers op de zeepkist. Zaterdagmiddag staat de bblthk geheel in het teken van bevlogenheid.

Stadsdichteres Ivanka de Ruijter draagt een gedicht voor dat zij speciaal voor de gelegenheid schreef. Daarnaast zijn nog zo'n twintig bevlogen Wageningers te horen en ontmoeten. Ook kunt vouchers halen met korting op coaching door leden van netwerk Zin In Werk (op = op).

Naast filmpjes en boeken rond het thema bekijken, kunt u speeddaten met actieve Wageningers, zoals politici Jan Willem Kamerman(PvdA), Laura Kaper (D66), Rani Temmink (Connect) en Moomin Ait-Imchi(SP). Vrijwilligers om mee kennis te maken zijn Mariet en Martin Verstegen, Mieke Koster, Etienne van Rijn, Wim Hilbron, Kristel Klein-Hesselink en Dirk Huiberts.

Beneden, voor de tribune, laten sprekers in 5 minuten hun passie en enthousiasme voor een bepaalde activiteit of vak zien.

Op de zeepkist staan Pauline Schakenbos, Annet Konijn, Amin Hagouchi, Ilse van der Put, Dorien van der Ham, Monique Lenselink, Linda Westland, Annelinde van Schie en Bert van Straten. Kom ontdekken wat hun passie is.

Het programma is van 14 u tot 16 u en toegang is gratis.

www.facebook.com/WerkZinin

Meer berichten