Zaterdag 7 juli treedt cabaretier Farbod Moghaddam op Internationaal Cultureel Festival in de Junushoff.
Zaterdag 7 juli treedt cabaretier Farbod Moghaddam op Internationaal Cultureel Festival in de Junushoff. (Foto: )

Winnaar van het Leids Cabaret festival

WAGENINGEN - Cabaretier Farbod Moghaddam, met Iraanse achtergrond die verkozen is tot winnaar van het Leids Cabaret festival 2018, treedt zaterdag 7 juli op bij het Internationaal Cultureel Festival in Theater Junushoff in Wageningen.

Naast het optreden van Farbod ziet de avond er spectaculair uit met optredens van debekende internationale danseres Helia Bandeh. Helia toert met haar authentiek Iraanse dansshow op alle grote podia in de wereld. Onlangs was ze in Montreal waar ze lovende kritieke kreeg. Zij is gekleed in de originele klederdracht van het oude Perzië en vertelt tijdens de wervelende show over de Iraanse achtergronden. Ook komen speciaal voor het festival het Duo Damsaz - Hamid Motebassem en Samira Golbaz naar Wageningen. Zij brengen de prachtige Iraanse muziek op de setar. Na afloop wordt de dansvloer geopend met de Iraanse DJ Reyario.

De opbrengsten van deze avond gaan allen naar een prachtig Wagenings doel: de droomreis voor kinderen en ouders, die een trip naar de Efteling zelf niet kunnen betalen. We zijn nu zover dat 150 kinderen en ouders al kunnen gaan en we willen ervoor zorgen dat nog 300 kinderen meer, ook kunnen genieten van zo'n speciale dag. Dit alles met behulp van vele Wageningse instanties zoals de gezamenlijke Kerken, de gemeente en meerdere ondernemers die van harte mee sponsoren. Daarnaast helpen we een tehuis voor verstandelijk gehandicapten in Iran om een eigen bedrijf op te zetten. De officiële opening van het vierdaagse festival en kunstexpositie vindt plaats op vrijdag 6 juli om 16.00 uur. Daarnaast is de kunstexpositie tijdens de andere dagen van het festival ook te bezoeken.

Kom zaterdag 7 juli naar de spectaculaire avond, geniet van een mooi programma en lever een bijdrage aan de twee prachtige goede doelen.

Kaarten kunt u reserveren via de website www.cityofcultures.com of via de e-mail cityofcultures@gmail.com. U kunt ook gewoon langs Chip Shop gaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden