Berry Hellegering (2e van links).
Berry Hellegering (2e van links). (Foto: )

Spaar geen centen, maar momenten

Estafette van Wageningen

In de '' wordt iedere week een min of meer bekende Wageninger geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Wageninger. Deze week is Berry Hellgering aan de beurt.

Naam: Berry Hellegering.
Geboren: Op 20 februari 1993 zag ik in het Wageningse ziekenhuis het levenslicht.
Woonplaats: Wageningen.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik woon samen met mijn vriendin Viona van der Wal.
Hobby's: Mijn hobby was altijd voetbal echter staat dit mede door blessures op een laag pitje en heb ik mijn hobby gevonden in de sportschool. Ik ben er wekelijks 4 á 5 keer te vinden. Tevens ben ik ook een fan voor het volgen van TV/netflix series. En als laatst ga ik er graag op uit. Van uit eten, tot naar de bios en lekker op reis gaan rond de hele wereld.
Opleiding: Sportkunde, Hogeschool Arnhem en Nijmegen.
Huidige beroep: Buurtsportcoach bij Sportservice Wageningen en ondernemer van lasergametogo.nl
Wat vind je leuk aan dit werk: Ik vind het leuk dat ik van mijn passie, sport en bewegen, mijn werk heb kunnen maken. Het doet me goed om de Wageningse maatschappij te activeren. Ik zet graag sport als middel in om een gezondere en actievere leefstijl te stimuleren in het Wageningse. Verder ben ik actief in het verhuren van lasergames, je kan bij mij een set van tien lasergames huren en het vervolgens spelen op een locatie naar keuze. Voor meer info kijk op www.lasergametogo.nl
Verder actief: Als sportieve vrijwilliger bij Zideris. Twee keer per maand verzorg ik een sportactiviteit voor de cliënten. Het doet me goed om blijde gezichten te zien.
Stamcafé: Café de tijd. Ik heb daar tijdens mijn studie ook gewerkt en kom daar dan ook nog graag.
Favoriete club: Feyenoord.
Favoriete krant: Geen. Ik bekijk alleen nu.nl.
Favoriete CD/muziek: Mijn favoriete muziek betreft deep/progressive house. Ik ga dan ook graag naar een festival met dit zomerse weer.
Favoriete sport: Voetbal.
Favoriete vakantieadres: Spanje. De Spaanse zon doet het altijd goed. Doe mij maar de Costa del Sol.
Slecht in: Op tijd komen. Geregeld te laat voor het avond eten.
Goed in: Activiteiten organiseren. De meeste activiteiten die ik doe met onder andere mijn vriendengroep zet ik op. Laatst ook nog met ze in Valencia geweest, een echte aanrader.
Hekel aan: Dat mensen hun afspraken niet nakomen.
Spijt van of over willen doen: Mijn studentenperiode. Ik had achteraf graag op kamers in Nijmegen gezeten, maar dan had ik misschien wel meer in de kroegen op Molenstraat dan op school gezeten.
Goede voornemens: Een obstacle run van 19 km lopen.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Skydiven, dat lijkt me zo gaaf en daar komt zoveel adrenaline bij vrij.
Lelijkste plekje in Wageningen: Geen.
Mooiste plekje in Wageningen: De uiterwaarden.
Estafettestokje gaat naar: Davey Jansen.
Omdat: We hebben samen bij WAVV gevoetbald, laatst ook samen tijdens een gezelligheidstoernooi. De laatste jaren aardig hard aan de weg aan het timmeren met zijn eigen bedrijf Davey Jansen Schilderwerken en het een vakman pur sang is die hier veel meer over kan vertellen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden