Foto:

Wagenings Mosselfestival

WAGENINGEN -Tijdens de koopzondag op zondag 5 augustus kun je op de Markt in Wageningen genieten van een gezellig eetfestijn. Horeca ondernemers Buurman&Buurman, Bar - Restaurant Taste, café The Doctor, Café De Tijd, De Kater en Lunchroom Bisou organiseren, na het succes van vorig jaar, een tweede editie van het Wagenings Mosselfestival.

Op de Markt komen zondag 5 augustus grote picknickbanken te staan waar iedereen kan aanschuiven voor een portie mosselen. De mosselen worden bereid in witte wijn en geserveerd met stokbrood en sausjes. Een portie mosselen kost 5 euro. Drankjes kunnen worden besteld bij een grote buitentap.
Iedereen die niet zo'n fan is van mosselen wordt van harte uitgenodigd om op één van de terrassen van de omliggende horecaondernemers neer te strijken en mee te genieten van de muziek en gezelligheid die het mosselfestival met zich mee brengt.
Het mosselfestival wordt georganiseerd van 12.00 uur tot 19.00 uur. De gehele middag zal er live muziek zijn en voor de kleinste mosselfans is er een er springkussen.
Om 14.00 uur is er een gratis rondleiding door de Grote Kerk die start bij de fontein op de Markt. Op deze zondag is het tevens koopzondag en zijn de winkels geopend van 13.00-17.00 uur. Wees welkom voor een heerlijke middag in Wageningen centrum!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden