Kasper van Kooten is ook een Stanmen. De hoofdrolspeler in de film Ventoux verzorgt tijdens de benefietavond een inleiding in het Heerenstraat Theater.
Kasper van Kooten is ook een Stanmen. De hoofdrolspeler in de film Ventoux verzorgt tijdens de benefietavond een inleiding in het Heerenstraat Theater. (Foto: Ruben Eshuis)

Filmavond Ventoux voor strijd tegen Duchenne

WAGENINGEN - Het Heerenstraat Theater staat dinsdag 4 september ter beschikking aan team Stanmen. Zij verzorgen vanaf 19.30 uur een benefietvoorstelling met de film 'Ventoux'. Hoofdrolspeler Kasper van Kooten verzorgt een inleiding, in de pauze van de film zijn er hapjes en drankjes, in het theatercafé zijn tal van fietsactiviteiten en presentaties.

Stanmen is opgericht door Robert de Jong en Ruben Eshuis. Zij hebben allebei een zoon die Stan heet en beide jongens hebben de ziekte van Duchenne. Ruben en Robert hebben een stichting opgericht 'Wageningen voor Duchenne'. Team Stanmen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste teams die meedoen aan Duchenne Heroes, een mountainbiketocht die geld inzamelt voor onderzoek naar Duchenne. Met zijn allen zorgen ze ervoor dat beide Stannen en alle andere jongens met Duchenne een betere toekomst tegemoet kunnen gaan zien. Ook dit jaar staan ze vanaf 9 september weer aan de start met oude en nieuwe gezichten.

De speciale avond rond de film Ventoux is een van de acties om geld in te zamelen voor het goede doel. Kaarten kosten € 25,00 en zijn te koop via www.heerenstraattheater.nl. De gehele opbrengst gaat naar Duchenne Heroes.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden