Voormalig Redichem speler Fabian Mösle heeft deze competitie vier keer gescoord. Zaterdag liet hij echter twee fraaie kansen liggen. (foto: gertbudding.nl)
Voormalig Redichem speler Fabian Mösle heeft deze competitie vier keer gescoord. Zaterdag liet hij echter twee fraaie kansen liggen. (foto: gertbudding.nl) (Foto: )

Renkumer vindt draai bij vv Bennekom

Door Gert Budding

BENNEKOM – Het gelijkspel tussen Bennekom en SDVB (1-1) gaf zaterdag op het sportpark De Eikelhof een behoorlijke weergave van het vertoonde spel. Toch had het team van trainer Brehler in de slotfase de winst voor het oprapen. Fabian Mösle kreeg twee dotten van kansen. Desondanks was Brehler geenszins ontevreden en was eigenlijk wel blij met het gelijkspel. De Barneveldse ploeg heeft inhoud en heerste lange periode, vooral op het middenveld. In de eerste helft kon Bennekom het spel aardig meespelen, in het tweede helft was het veelvuldig 'lange halen, snel thuis'. Er werd moeizaam opgebouwd. En juist daar etaleerde de jonge speler Quincy Veenhof zijn niet geringe kwaliteiten. Sterk aan de bal en steeds aanspeelbaar. Ook het verzenden van bruikbare passes liet hij regelmatig zien. Vorig seizoen tekende hij het contract en werd al toegevoegd aan de selectie. Zaterdag tegen Barneveld speelde Veenhof als overtuigend en is toegevoegde waarde in het team van Brehler. "Hij hoort gewoon in het eerste team", laat de oefenmeester weten. Nadat SDVB-voorsprong had genomen, Bennekom doelman Christian de Haan stak in bloedvorm, kwam de thuisclub terug door een treffer van Marck Klein Holte. In de laatste fase van het duel perste Bennekom er nog alles uit. Fabian Mösle die dit seizoen al vier keer heeft gescoord, kreeg twee prachtige kansen. De doelman van Barneveld redde bekwaam. De zege was verkeken. Mölse reageerde na het duel professioneel. "Soms heb je mooie momenten, en soms mindere", vertelt hij nuchter. Hij maakte de overstap van de zaterdag derde klasser Redichem naar de eerste klasser. "Ik draai lekker mee", vertelt Mösle. "Er wordt anders gevoetbald dan in de derde klasse, maar ik heb mijn draai gevonden en heb geen aanpassingsproblemen."

Meer berichten