Zondag WildFair bij Restaurant Campman.
Zondag WildFair bij Restaurant Campman. (Foto: )

WildFair bij Restaurant Campman

RENKUM - In de herfstmaand oktober start het wildseizoen. Restaurant Campman aan de Hartenseweg 23 in Renkum organiseert daarom op zondag 14 oktober van 11.00 tot 17.00 uur een boeiende en smaakvolle WildFair. Met alles erop en eraan. Iedereen, jong en oud, is welkom om in de bossen tussen Renkum en Wageningen te genieten van alles wat het bosbuitenleven en de wildkeuken te bieden hebben. De toegang is gratis.
Op de WildFair kunnen de bezoekers genieten van allerlei culinaire lekkernijen, wildwijnen en bockbieren. Ook kan er voor thuis een heerlijke wildstoof met bijpassende wijnen worden aangeschaft. Tevens worden er tal van lifestyle producten gepresenteerd, zoals schoenen, kleding en accessoires voor jagers, struiners en wandelaars. Een valkenier demonstreert zijn ambacht. Bezoekers die dat interessant vinden kunnen met de boswachter op stap voor een interessante rondleiding door het bos. Een 'jachthoornblazersensemble' zal de hele dag aanwezig zijn. Ook zal er informatie worden gegeven over jagen en jachthonden.
Parkeren kan op eigen terrein en in de nabije omgeving. Voor degenen die in de gelegenheid zijn, een heerlijk fietstochtje door het herfstbos is aan te raden. Kijk voor meer informatie op www.restaurantcampman.nl.

Meer berichten