Samenspelende studentenorkesten op 100 years WUR concert Music & Science

Muziek en wetenschap staan op 3 november in het Wageningse Theater Junushoff centraal. In het kader van het honderdjarige bestaan van Wageningen University & Research is een fascinerende samenwerking ontstaan: studentenorkesten De Ontzetting en WSKOV bundelen hun krachten in het thema 'Music & Science'.

WAGENINGEN - Beide orkesten brengen vanaf 20.00 uur een avond vol prachtige muziek, zang en aangevuld met gesproken intermezzo's van twee bekende WUR sprekers. De samenspelende orkesten brengen moderne en klassieke werken als het magische 'Elements of Nature' (Pallhuber) en 'Hirtenchor' (Schubert) ten gehoor.

Harmonie orkest De Ontzetting wordt gedirigeerd door Jean-Pierre Gabriel; symfonieorkest en koor WSKOV door Frank Adams & Krista Audere. De verhalen die de muziek verbinden met het werkveld van WUR door de jaren heen komen (in het Engels gesproken) van prof. Marten Scheffer (hoogleraar Aquatische Ecologie en Waterkwaliteitsbeheer) en Simon Vink (woordvoerder raad van bestuur). Beide Wageningers hebben een passie voor muziek. Het centennial concert is een eenmalig evenement voor WUR-medewerkers, studenten, alumni, inwoners van Wageningen en liefhebbers van muziek en wetenschap. Reguliere concertkaarten kosten € 7,50 en voor studenten € 5,- .

Meer informatie en kaartverkoop op www.wur.eu/musicscience

Meer berichten