Uit in Wageningen

De vernieuwde versie van de website uitinwageningen.nl en de bijbehorende wekelijkse Uitladder wordt feestelijk gelanceerd door Anne Janssen, wethouder cultuur. Dit vindt plaats op zaterdag 3 november om 15.00 uur in de bblthk.

WAGENINGEN - Anne Janssen: "Wij stimuleren als gemeente cultureel ondernemerschap in het belang van een levendige binnenstad. Ik ben daarom erg blij dat de bblthk en de culturele instellingen samenwerken op het gebied van publiciteit. Ik denk dat dit voor alle inwoners van Wageningen, maar ook voor toeristen een hele handige website en service is." De uitagenda biedt een breed overzicht van activiteiten in Wageningen, dat (automatisch) samengesteld wordt aan de hand van bijdragen van diverse organisaties.

Wekelijkse uitladder en meer

De vernieuwde website biedt ook een wekelijkse uitladder op maat. Deze valt elke donderdag in de mailbox van degenen zich daarvoor inschrijven. Verder kan de online uitagenda gratis en eenvoudig geplaatst worden op welke website dan ook. De vernieuwde uitinwageningen.nl is nog gemakkelijker toegankelijk voor het publiek, voor de organisatoren van activiteiten en voor diegenen die de uitagenda op hun eigen website willen plaatsen. Een van de eerste websites waarop 'Uit in Wageningen' te vinden is, is www.proefwageningen.nl. Daarop kunnen Wageningers, toeristen en andere bezoekers nagenoeg alles vinden wat er in Wageningen te beleven is.

Meer berichten