Twan de Vos maakt kleurrijke, uitdrukkingsvolle figuratieve kunst.
Twan de Vos maakt kleurrijke, uitdrukkingsvolle figuratieve kunst. (Foto: )

Kleurrijke expositie in museum De Casteelse Poort

Gedurende de maanden december en januari zorgen drie beeldend kunstenaars voor een rijk gevarieerde expositie in de Koetshuisgalerie van De Casteelse Poort aan het Bowlespark 1a in Wageningen.

WAGENINGEN - Er zullen schilderijen, grafiek en sculpturen te zien en te koop zijn. Graficus Jelle de Gruyter opent de expositie op zondag 2 december om 16.00 uur, de slotdag is zondag 27 januari 2019. Voor de beeldende kunst op doek, tekenen twee bevriende kunstenaars: Twan de Vos en Pieter Vermeulen.

Twan de Vos maakt kleurrijke, uitdrukkingsvolle figuratieve kunst. Vrolijke mensfiguren in tal van dagelijkse en niet-dagelijkse situaties.

Pieter Vermeulen verwerkt in zijn schilderijen en zeefdrukken zowel abstracte begrippen (verlangen, verwarring, liefde), als figuratieve elementen. Vaak lopen deze door elkaar. Met veel kleur en een rijke variatie aan vormen maakt hij zijn verhaal zichtbaar. De derde exposant is Mariëlle Wintgens. Zij komt met sculpturen van keramiek. Na een start met een design achtergrond, heeft zij zich de laatste jaren ontwikkeld naar een vrijere vormgeving en heeft zij functionaliteit grotendeels losgelaten.

www.casteelsepoort.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden